hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Hát így pár sör meg házipálesz után egy kissé becsiccsentve azt mondom, rohadjanak meg az ágyúikkal, majd azt a prosztó megoldást csinálom, amit most is: total commander, F4, szerkesztés, álloméás kikeresés és a cargo-ból törlöm a nekem nem kellő árucikkeket.
    Végre csináltam helyet a két ki*ott fegyvergyáramban, mit kezd el gyártani ? 600 darab Hailstorm-ot... a ku*a anyját, hát most töröltem ki!Hova az anyámba adjak el annyit??
    Ahogy nézeem ezt a hosszú listát, megyünk vissza az iksz háromhoz :)
    Jajj , ne is mondd! Most építettem Roc hajógyárat, mingyá' húzom fel az XL Cradle-et is...de má'tud gyártani majd fegyveres Liptont meg ilyeneket.
    A pia jó dolog, csak nem szabad ideülni részegen, mert a gondolataim is átmennek vulgárisba, de hát egyszer élünk!
    Maj'csak kitiltanak innen...Csoda hogy tudok írni, ebből látszik, hogy amit főzettünk ősszel saját almából almapálinkát, az übereli bármelyik kommersz sz*rt...még lehet, hogy Spacefuel-nak is jó lenne :)

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.20. 20:38:04