Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4622 Hát igen, a jó öreg Elite...én is toltam C64-en, Amigán is...de jó is volt.
Azzal egyetértek, hogy tovább talán nem kellene finomhangolni, meg balanszírozni, de a Skunk-on lehetne még dolgozni.
- Pl, ne kelljen moddolni, hogy minden felszerelést megkapjak, lehessen bővíteni/méretet növelni, amíg eljutunk vele mondjuk egy Argon Centaur vagy M7-es osztályig :).
- Inkább a nagy hajók idétlen mozgását lehetne hangolni.Az, hogy nekem/nekünk már egy Xenon I sem ellenfél a rutinnak köszönhető, de ha nem figyelek könnyen megfingathat az is.
- Bizonyos gyáraknak borzasztóan kicsi a raktára, lásd URV BTO Line, szinte soha nem tudom folyamatosan működtetni.
- A fegyvergyáraknál lehessen választani, hogy mit gyártson, szintén lásd korábbi szenvedéseinket, minek annyi Hailstrom, nekem HIT/MA kell,stb.
- A fegyvergyárak az összes rakétát gyártsák, legyen lehetőségem a Skunk-ra is felszerelni a már legyártottakat.
- Legyen állandó igény minden termékre vagy valahogy öljék egymást, mert akkor fogy a hajó, fogy az alkatrész, fogy minden.
- Egy gyorsbillentyű a saját hajóink parancsolgatására, mert harc közben elég nehéz és veszélyes menükben botorkálni, mire kiadom a parancsot X hajónak hogy támadja meg az Y hajót.
- Skill-ek: oké hogy van, de minek?Vagy ne legyen vagy működjön.Felőlem akár fejlődhet is idővel a navigációs,harci, mérnöki, stb tapasztalatuk.
- Legyen 3 főnél több a legénység vagy sétálhassak a hajón keresztül kasul, mintha ott emberek lennének.
- Ugyanez állomásokon is, ne az a háromféle sablon tér, hanem érezzem, hogy egy laborban vagy farmon vagy technológiai helyen vagyok.
- Kilátó az állomáson, azaz kilássak belőle néha, ez jelenleg csak az Albion Shipyard-on van a Repair Dock-ban vagy a Ship Dealer-nél.
- Hangbemondás az állomáson, akár faszságot is, de érezzem, hogy nem egyedül vagyok egy több száz emeletes monstrumban, ami akkora mint egy város. Persze ide is kellenének még emberek, ha másért nem, dísznek, mint a "díszforgalom". Legyen életszagú és ne csupa fém mindenütt.
- Lehessen az állomáson/hajón bohóckodni, gombokat nyomkodni, hugyozni, stb :) Az élet hiányzik ezekből.
- Kitakarítani a Skunk-ot/lezuhanyozni, mert mindegyik felvett emberünk rögtön leb*sz, hogy milyen büdösek és koszosak vagyunk
- Irányjelző és kürt nem kell a Skunk-ra, de egy Engineer javíthatná, mint a nagy hajóknál.
- Ha már van saját mérnökünk, ne pénzért javítsa a saját hajómra bedokkolt saját hajómat :)
- Lehessen saját űrállomáson is Skunk-ot javítani.
- Én pl. szeretnék azokon a mágnesvasutakon, gyorslifteken utazni ami az űrállomásokon kering.Teljes bejárhatóság, amivel eltölthetek órákat.
- Esetleg fegyverkezelés nagy hajón és állomáson.
- Az sem lenne baj, ha a vadászok is dokkolnának...
Ha eszembe jut még valami, szólok
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.18. 17:33:32