hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Mosolygok írásaidon...ezek szerint nem csak én kezdek bekattanni
    Tényleg, a Lipton Tea!Hogy elfelejtettem, milyen jó kis hajó volt, mindig azzal szállítottam drónokat.Na végre, megint kér drónokat a hajógyáram, miután TELJESEN kifogyott, végre a Kapitális Hajógyáram is tud majd komplett CV-t csinálni, nem úgy mint tegnap, hogy megint elfelejtettem rászerelni a kőműves robotokat (Welder/Constr.Drone),mert nem volt, majd az újonnan épülő albán gyógyszergyáramat 35 perc alatt építette fel.
    Két nagy hajógyáram van, egymás mellett, Twisted Faith-ben: 1 Omicron, 1 Albion. Az Argon félét mindennel fel tudtam tölteni, összes fajta drónnal, a PMC-s gyár csak kétfélét kért, majd amikor teljesen kifogyott, kérte be a többit.
    Örülök, hogy egyre több hajón jelenik meg a PlasmaJet, mert valljuk be, egy k*rva drága és erős fegyverről van szó, ami eladhatatlan, mert sok hajót kell építeni, hogy fogyjon.
    Az eddig elfoglalt hajóim nagy része áll.Inkább gyártok mellé újat, hogy fogyjon a fegyver, meg az alkatrészek, csak egy idő után belassul nálam a sok hajó miatt.

Tényleg tudsz közvetlenül a fegyvergyáradból a Skunk-ra felszerelni rakétát?Na végre!Mióta várok már erre!Lehet az "új" rakétákat is gyártani (tristar,stb)?
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.15. 08:47:25