Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4411 Én az egész játékban összesen 6 tepsit vettem.Vettem 1 Fulmekron-t (amikor megjelent a játékban), 1 Tarhonyát (még nagyon az elején) és 2-3 Lipton-t. Szemben veletek, akik hadakoznak a PMC-vel, én +30-as vagyok velük, ergo, nem lopom el a hajóit. A többi hajót foglaltam.Őszintén szólva, csak hadihajókat , még ha a Tituszt és a Xenon I-t is belevesszük, amikkel ugye tudunk szállítani is.
Mivel sosem működött az automata kereskedés (nincs semmi kereskedelmi modom,csak az alapjáték), ezért nem láttam értelmét több teherhajónak.Ezt a 8-10 darab teherhajót meg szépen eligazgatom manuálisan is.A hadihajóim meg állnak vagy állomást védenek.Csak a 2.0 után épült gyárakat védik...
A bányászhajók működnek egyedül normálisan, abból is van 10-15 darab, na azokat nem kellett soha cseszegetnem.
Pár dolgot leszámítva, mindent gyártok.Mivel a PMC-s gyárak szebbek (emberibb formájúak), újonnan azokat építem.Ha kijön a frissítés fogom még egy darabig tolni, meg építkezni, harcolni stb, főleg ha lesz értelme.
Ha változik a felállás, azaz hirtelen pl. ellenség leszek a PMC-nél, akkor én is változtatok.