hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    István: OFF: Én csak jót mondhatok, már 70 órája tolom, egy-két dolog hibádzik benne, nem TTD, meg kell tanulni játszani vele, de nagyon szép és jó.Már csomó új modellt raktam bele.OFF vége.

István még: az árakra én már sz*rok, csak el tudjam adni, a következő mondatban ki is fejtem.
    Imre: patch előtt minden tele, de utána nincs.Ez nem baj, mert nekem több száz milliónyi (milliárdnyi) árum van, amit amiatt nem tudok eladni, mert mindenhol minden van.Ezért provokáltam háborút is (mint amit ma is tesz az USA), ezért "söpörtem ki" a készleteit az állomásoknak időről-időre.
    A többire tojok, mindenem megvan már, mindent gyártok,bányászok.20-21 darab állomásnál hagytam abba.A kereskedelmemet leállítottam a hajófoglalás miatt.Meg minek az egész?Most asszem 8-900 millió van a számlámon, mivel lesz jobb ha 1-2 milliárdom lesz?
    Ja, újabb acsívment a Gőzön?
    Más: mi az hogy lebontottad?Lehet állomást eldózerolni?S működik a távolról építkezés?Az hogyan, ha nem látod az építési pontot?Vagy csak a bővítés távoli, mert akkor az már most is van.
    Navigáció: mindig is nevetséges volt, bár volt idő, amikor egész "realisztikus" volt.Számomra is nevetséges a boost/ugrás közbeni pajzs elvétel.
    A lepattanást én is láttam már, nevetséges
    Amúgy köszi, jó összefoglaló.