hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Mondom, én megértem, eleinte én is rohadtul utáltam, hogy bizonyos dolgok lassan mennek.Aztán meg lehet szokni.Különben is, ha kimész a szektorból, minden máshogyan megy.Ez így volt a korábbi részekben is.A SETA volt a megoldás, azaz, felgyorsítottad az időt.Szerintem több dolog miatt vették ki, és emögött teljesítményt meghatározó érvek is vannak.

A pathfinding-on, azaz az "útkeresésen" kellene javítaniuk.Egyébként sokat javítottak ezen is, mert a kezdetekben még rosszabb volt.Vagy egyszerűsíteni kell a kirakodást/felszerelést/javítást, stb. azzal, hogy EGY kör alatt lehessen mindent elvégezni.Tehát ha pl egy CV-hez ki akarsz rakni 3 dolgot (mert ennyi parancsot tudnak egyszerre elfogadni), akkor azt EGY menetben csinálja meg, ne úgy, hogy beáll, kiáll, elmegy, beáll, kiáll, stb,stb.
    Ugyanez a Shipyard-nál is.Most hogy túl vagyok a kb 130. elfoglalt hadihajómon, baromira idegesít, hogy ha javítani és felszerelni is akarok hajót, akkor csak két külön menetben tudja megcsinálni. Az realisztikus, hogy a város méretű dokkból, a város méretű hajó lassan áll ki, de hogy ezt egymás után háromszor kell megcsinálni, az felesleges.
    Nem kell ide időgyorsítás vagy hajógyorsítás, a folyamatokat kellene egyszerűsíteni, mert az tart hosszú ideig.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.09.02. 15:16:47