hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó estét.
    No megvan mindkét gonosz Xenon hajó, mégpedig úgy, hogy az összes veszteségem 1 Balor és 2 vadász, no meg 6 katona.Megnyertem a nyolcadik vagy kilencedik Xenon I-t és asszem a 26. K-t (ezt majd újraszámolom )
    Hát kb 7-8 alkalommal ugrottam neki, mert mindig az Energy Array tőszomszédságába rakta ki, és szinte mindig a CV-t lőtte ki elsőre, így újratöltés. Elég rossz, hogy a CV nem sérthetetlen vagy pótolható.

Aztán egy programhiba (bár én fekete lyuknak neveztem) folytán az I körberepülése során hol Empty Space-ben, hol Unending Path-ban kötöttem ki, mindezt a szektor közepén.Ekkor sem sikerült elfoglalni mert mindig az " Oh no, we lost the whole boarding crew!" felkiáltás jött a csajszitól.
    Utolsó kör, gondoltam, ha most sem sikerül, hagyom a francba, majd lesz máshol.Hát sikerült:

Miután meg lett az I, jöhet a K.Először a kis pöcs elkezdte lőni a nagyot, az meg a friss harci tiszttel visszalőtt rá, így esélye nem volt.Viszont észrevettem, hogy a friss Xenon I mindent lő, azaz rakétát és torpedót egyaránt, álljon itt a kép tanúbizonyságul:

Aztán leszedtem minden fegyvert a K-ról, hogy ne lőjön a másikra, ami mellesleg kb 200 méterre volt tőle, majd szép halkan őt is elfoglaltam.

Konklúzió:
    - az állomáshoz rendelt védőhajók lőnek, de ne várjuk el, hogy nekiesnek a támadónak, csak szép komótosan teszik.
    - a vadászgépek viszont nekiesnek az ellenfélnek, lövik, rakétázzák, de nekik meg esélyük nincs.
    - ha a CV-t elbukjuk, elbukjuk az állomást is, azaz többé nem tudjuk javítani/bővíteni
    - az állomásunk nagyjából annyira lőhető szét, mint az AI-nál lévők, azaz bizonyos részeit igen, bizonyosakat nem lehet szétlőni
    - az állomásunk ellenfél láttán csak akkor megy riadóba (piros lövegek), ha belelőttek, egyébként nem.Ez az AI állomásnál nem így van, ott rögtön riadó van ha ellenséges hajó van a szektorban, még úgy is ha őt még nem bántotta.
    - az állomáshoz rendelet harci drónok nem repülnek ki, nem csinálnak semmit, ergo semmire nem jók.

Na, asszem ennyi, folytassuk a játékot.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.08.23. 19:24:18