hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    No nézzük a Xenon I+Xenon K vs. Energy Array + High Tech Fab meccset:

Tehát, Unending Path szektorban van két célpontom, melyet a Splitek adtak, hogy lőjem ki.Ez a szokásos Very Hard Take out Enemy Agent.A szektor kiürítettem, mindössze a fent említett két űrállomásom van benne, az egyiket egy Xenon K, egy Balor és némi vadászgép védi, a másikat egy Aranka, egy Tarhonya, egy Sucellus, egy Heavy Sul meg némi vadászgép.
    A Xenon I-t ha közelre rakja az erőműhöz, akkor szinte azonnal kilövi a CV-t, ergo azt az állomást többé sem javítani, sem bővíteni, semmit nem lehet soha többé, tehát bukó. Az állomás - mivel még csak félkész, és amúgy sem túl erősen felfegyverzett az Energy Array - visszalő, védekezik, bizonyos részeit elpusztítja, de igazából túl sok sérülést nem okoz neki.
    A védőhajói riadóban, de nem sietnek a védekezéssel, szépen lassan köröznek, majd amikor a közelükbe érnek kezdenek csak visszalőni.Sok esélyük nincs...
    A másik, távolabbi állomás a High Tech Fab riadóban, a Targon Tracerek még messze vannak, a hajói riadóban, de le sem szarják, hogy a másikat lövik.
    Ez igazából csak egy teszt, valszeg visszatöltöm, mielőtt elfogadtam volna a küldetést és nem lövetem szét magamat, bár ez volt eredeti célom, hogy megnézzem hogyan viselkednek a saját állomások és védőhajók ellenséges környezetben.

Nem tudom, mennyire kivehető a szétlőtt CV-m a képen, de azért mutatja, hogy kábé mi folyik: