Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4187 Ah jó reggelt!
4-5 nap szünet után tegnap ismét belevetettem magam.Na nézzük:
Argon fegyvergyáram van, kettő is.Az egyik a "sima", ami csak fegyvert gyárt, tehát Military Hi-Tech Manufacturing, a másik a Military High-Tech Dept., ami a fegyveren kívül EM Spectrometer-t, Warhead-et, Reinf Metal Plate-et is gyárt.
Amennyire csak lehet ki kell bővíteni a raktárát és próbáljuk mozgásban tartani az üzletet.Nekem mákom van, mert most olyat gyárt ami kell, de volt idő, amikor nem tudtam mit kezdeni a több száz Hailstorm és PlasmaJet ágyúval, nem beszélve az eladhatatlan rakétákról.
Tegnapi ténykedésem egy Xenon I-t, egy Fulmekron-t és egy Olmekron-t hozott a konyhára.Megnéztem a statisztikámat, hát eléggé el vagyok maradva Imrétől, mert csak 131 hajófoglalásnál tartok, igaz, ez mind katonai, mert a 7 darab Titurel-t leszámítva egyetlen teherhajót sem foglaltam el a játékban, mivel én megvettem őket.
Viszont, megkaptam első Cartel Boss Very Hard küldetésemet Maelstrom-ban, egész pontosan a Lost Colony-tól.Most megyek érte, mert tegnap nagyon késő volt már és majd' kifolyt a szemem, de ahogy néztem Olmekron+K lesz, amik kellenek nekem.
Itt van pár szép kép a közelmúltból:
Újabb foglalható Xenon N:
Engem akartak bántani:
Ők itt éppen átirányítás közben kaptak egy kis feladatot:
.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.08.22. 08:43:45