hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó reggelt!

Hú látom, komoly lavinát indítottam el, pedig igazándiból csak megjegyeztem, hogy 20-25 évvel ezelőtt a mai napokra miket vizionáltunk és mennyire futurisztikusnak láttuk a 2000 utáni világot :). Olyan mintha azt képzeltük volna, hogy kétezer után egy pillanat alatt minden megváltozik. Ezeknél az űrhajós-űrben játszódó játékoknál/filmeknél azért látszik, hogy mennyire csodálatos az emberi elme, miket tudunk kitalálni. Már "csak" valahogy meg kéne valósítani, s legalább annyival elkezdeni, hogy a Holdon létrehozni egy kolóniát, ami nincs messze (valszeg gyorsabban odaérsz a Holdra a Földről, mint Pestről Budára egy pénteki dugóban )

Amit írsz Imre, azzal meg egyetértek. De sajnos, ahogy látom a mai világot, addig fog szándékosan időt húzni minden nagyhatalom, amíg nem marad már energiaforrás a bolygón, csak az ő kezükben, hogy aztán még jobban diktálhassanak és induljon az elállatiasodott harc a vízért-olajért.. Minden olyan törekvést-kutatást ami olcsó vagy "örök" energiára törekszik, elrejtenek mélyen, mert minden az olaj és a lóvé körül forog.
    Immár tényleg eltértem az eredeti topic-tól, de mivel ott most uborkaszezon van, úgysem tudok mit írni a Rebirth-ről.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.08.15. 08:32:08