hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Én mostanában már csak azért utazom el a csillagok világába, hogy gyönyörködjek bennük és hallgassam Zakharov "Habitable Zone" című alkotását.Néha ugyan be-becsusszan 2-3 hajófoglalás is, de csak addig, amíg egyszer le nem fagy a játék a sok hajótól, amit megszereztem

Off:Az én életemben már úgysem jut el az ember ilyen távoli helyekre, legalább az illúzió legyen meg.Emlékezzünk (főleg a 30+-os emberek), hogy a 80-90-es évek sci-fi filmjei 2000 után repülő autókat, futurisztikus tárgyakat és futurisztikus életet vizionáltak...ezzel szemben mi van ma?Ugyanaz, mint akkor, csak van kóla és "nyugati kocsi". Gyorsan fejlődünk ugyan, de a csillagok még mindig nagyon messze vannak. Pedig ránk férne már, hogy elmenjünk, mielőtt kiirtjuk saját magunkat vagy a bolygót alattunk.
    De azért jópofa visszanézni, valóban hogyan gondolkodtunk 20-25 éve...repülő autók, lebegő vasút és óriási mega-épületek, mindez persze high-tech környezetben.
    Elnézést az off-ért.