Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4136 Én kiiktattam minden mozgást-parancsot módosító modot, a gyárival immár teljesen jól megy.Támadás kiadásakor ugyan nem azt jelzi, hogy Attacking xy, de attól még támad. Attack all enemies in zone parancsnál mindent jól jelez.
A drónok visszatérnek a hajóra, még úgy is, ha szektort váltok, jönnek szépen a Highwayen át a kicsik és ha megtalálták a hajójukat, visszatérnek rá.
Akkor nem térnek vissza, ha túl gyorsan változtatsz helyet és a hajóid követnek.
Múltkor mondtátok, hogy csaltam magamnak Xenon N-et. Tegnap újabb küldetésben volt amit el tudtam foglalni.Tessék elmenni Sixth Scripture vagy Alpha Quadrant szektorokba, s ott a Neighborhood Watch vagy Catch Dangerous Criminal küldetésekben lehet olyan rajt találni, amiben van N és M, s azokat akár el is lehet foglalni (Claim). Amúgy megvan a huszadik Xenon K-m is :)
Valami miatt engem nagyon szeret a Silent Void-i erőmű, mert ahogy beteszem a lábam, 6-10 darab harci küldetést ad mindig, folyamatosan, sok foglalással.
Más észrevételek:
- Mealstromba is jár egy Scaldis az állomásomhoz, ami vesz tőlem cuccot, ez pozitívum
- Régi ugyan, de csak most írom: miért kér kétszer annyi fegyvert a CV, mint ami az építkezéshez kell?Pl 8 db HIT/MA helyett, 16-ot kell leszállítani és így tovább. No persze csak 8 darab lesz felszerelve.
Még egy dolog: miért állítják be a karakterünket egy büdös, izzadt, ápolatlan embernek?Nekem tetszik, hogy megjegyzést tesznek a karakterek, amint felvesszük őket és leszállnak a hajónkra, de miért vagyunk egy szakadt csöves , aki rendetlen én nem mosakszik?
Főleg az alapból gúnyos karakterek fikáznak minket, az utóbbi időben csak ilyet tudtam felvenni:
"How does your copilot care the sweaty male clothes here?" - lehet, hogy nem pontos az idézet.
"I'm onboard.This place stinks of human" - Teladi