Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4105 Nem értem, miért mész neki ezen a videón ilyen durván.
Én így csinálom:
1. Odarepülök mindenféle lövöldözés nélkül a a hajtóműhöz, szétlövöm.Irány a másik hajtómű, ekkor már lő rám a hajó, pajzsokat töltöm, ha jobban megsérülök, eltávolodok és töltés.
2. Kiadom a Board parancsot, ekkor már csak a 2 jumpdrive van hátra.A nehezebbiket, ami a hajón elöl-belül van lövöm ki először, a másikat hátul addig lövöm, amíg egy rakétányira van a megsemmisüléstől.
3. Ekkor felrepülök az I "hátára" avagy tetejére, indítom a rakétát a jumpdrive-hoz, kilövi, katonák kiugranak.Közben nem mozdulok és lövöm az engem támadó Xenon vadászokat.Ha mégis lőné a katonáimat, előugrok és magamra terelem az ágyúk figyelmét.
Ha leszállt mind, akkor már mehet a szokásos. Ha hackelni kell, akkor visszarepülök a tetejére, mert ott vagyok a legnagyobb biztonságban.
Ha mégsem tudok hackelni, akkor megvárom, amíg anélkül mennek tovább a katonák.
Xenon K-nál dettó ugyanez, egyáltalán nem szoktam semmit kilőni, csak amikor a csaj mondja.Itt viszont gyakran beadja, hogy a Capital Shield Generator-t is szedjem le, ez kb 10-15 darab novadrónt jelent, mert hihetetlenül erős, mással nem tudod szétlőni, csak ha nagyon sok van vagy sokáig lövöd.