hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Dehogynem szaggat!

Kb egy hete felraktam a legfrissebb Catalyst-et, nem bétásat, defragoltam a vinyót, főleg az X könyvtárát és felfrissítettem a hangkártya driver-t is.
    Javult valamit, nagyon sokat nem, de azért érzem.Nekem leginkább Gemstone Manufacture, Eternal Dawn és talán Shady Vault szektorokban lassul le a legjobban.
    A hajókat pedig általában parkoltatom, főleg ha foglaláshoz készülök. A teherhajók, amikkel kereskedek, meg állandó mozgásban vannak.6 db Titurel, 1 Scaldis, 1 Lepton, 1 Lyramekron, 4 db Rahanas és a Xenon I (!), amikkel kereskedek.Ezek állandó mozgásban vannak, amikor meg nincs mit szállítani, ők is állnak.

Aztán van, hogy rám jön az "öt perc" és kérek 10-12 hadihajót is magamhoz.Nem ezek lassítják a játékot, hanem a sűrű aszteroidák (jég különösen) és ha 30-60 db hajó van ugyanabban a szektorban.
    A jég aszteroida tényleg baromi jól néz ki, átlátszó,csillogó, olyan, mint egy jégkocka, úgy is torzít, elhiszem, hogy ehhez kell teljesítmény.Itt a kérdés az, hogy mennyi a GPU és mennyi a CPU kihasználtsága...
    De tudom, is hogy már elavult a procim, még úgy is, hogy tuningolva megy.
    Harc közben nem a lassulás a jellemző, inkább, hogy egyszerre nem tud több dolgot végrehajtani. Írtam már korábban, hogy hiába lőném az ellenfelet, nem teszi és nem az egér rossz.Észrevehető lassulást eredményez a beszélgetés hangok lejátszása (miért?!).
    A billentyűzet lefagyást már megszüntették, nem tapasztalom,de az egér fennáll, ja és mindkét gépemen csinálja.
    Az általad használt mod-ot meg köszönettel, megnézem én is.