hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó reggelt.A múltkor kicsit elkiabáltam, hogy működik az építkezés, hát francokat működik.
    Megépíti a gyárat az első modullal.Megépít még 2 modult, ez eddig 3 darab.A negyediket is felhúzza, de mindig újrakezdi.Függetlenül, hogy az is működik már, de állandóan újrakezdi.Immár nem a teljes építési anyagbekerülést kéri be, csak 20-30 db ez, meg az.Az idegesítő, hogy végtelen körben megy, ergo soha nem tudok más vagy új építési parancsot kiadni.
    Először azt gondoltam, hogy csak egyszer csinál ilyet, de nem, a 2.0 óta felhúztam még három gyárat, egy Mil.Hi-Tech Manufact-ot (Omicronos nagy fegyvergyár), egy Technology Megacomplex-et és egy High-Tech Fab-ot (Albionos microchip és scanner gyár).
    Mind a háromnál ugyanazt játssza el.

Mit lehet tenni, kérdezem.Hát persze hogy xml szerkesztés!No de nem mindegy mit!Eddig háromszor töröltem, ebből kétszer lefagyott visszatöltésnél, egyszer visszatöltött, de eltűnt az egész galaxis, mintha újrakezdtem volna az elejétől, azzal a különbséggel, hogy mindenem megvolt, csak fel kéne fedezni a világot újra.
    Tehát ezen még dolgozom, hogyan lehet a CV-t rávenni, hogy hagyja abba a végtelenségig tartó újraépítkezést.Ha van ötlet, szívesen veszem.