Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #3968 Én most boldog és büszke vagyok :) Szerintem mi ketten vagyunk itt, akik azzal szívunk, hogy nem tudunk mit eladni, ezért legyen intő jel Imrének is, aki most kezd el igazán építkezni.Lehet, hogy egy darabig menni fog, de aztán?
Őszintén megmondom, nem tudom mit csináljak már.Lőjem szét a szövetségeseket?Vagy mit?Ezért güriztem ennyit?Azért foglalgatok hajókat megint, mert nincs más, és ha rajtam van az érzés, akkor megy is.
Imre, tanulj a hibáinkból, mi már nem tudunk semmit sem eladni, én legalábbis biztosan vagy csak nagyon minimálisat.Néha fegyvert vesznek, mást nem nagyon, nyomok majd egy screenshot-ot ide a keresleti tábláról...
István, a megoldás a CV-re pedig a következő.Építkezés megkezdése előtt mindig ments! Ha nem használod az MCE-t, akkor vagy oda megy a CV vagy nem, de akkor sincs gáz, repülj ki a szektorból, vidd ki az összes hajódat, majd kisvártatva repülj vissza.Addigra el szokta kezdeni.Ha meg már az alap állomás-váz áll, akkor végig fogja építeni.
A gyári "Cancel building" parancs nem működik, nem válaszol, nem reagál a CV.
Ha MCE-t használsz, állj a hajóddal az építési ikon közelébe, és szólj a CV-nek hogy menjen oda ahol te vagy, majd add ki az építési parancsot.
Ha netán megállna,akkor cancel, majd a "Move forward 5 km" parancs nálam megoldotta.
Nekem Twilight Sentinel-ben pöcsölt baromi sokat, ott megtanultam.Én már nem használok MCE-t, próbálok a gyárira támaszkodni, de lehet hogy visszarakom, mert harc közben nevetségesek szoktak lenni a hajók :)