hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igen, tisztában is vagyok vele, hogy az R9-280X-hez egy I5-750-es kevés, csak most ki kéne adom vagy 150 kilót egy új lapra+procira és akkor megint kábé 5 évig jó gépem lenne.Közben jön a hír az 5. generációs Core procikról, amik 8 magosak lesznek...jó, valszeg baromi drágák lesznek, és még lap sincs hozzájuk.

Kicsi off: Áhh meg én már megszívtam párszor azzal, hogy megvettem egy új technológiából az 1,. generációt, majd azt elég gyorsan le is írták.
    2009 szeptemberében jelent meg a 1156-os foglalat és a Core I5 1. generációja.Na én azt megvettem.Eltelt 1-1,5 év, és már nem gyártották, mert ott volt a 1155.
    Most itt van a 1150-es, ebbe mennek a 4. generációsok, én most egy ilyen I7-tel szemezek, de csak a proci 80 ezer, hozzá egy jó lap 50, akkor az 5 éves 750W-os tápomat is ki kéne cserélnem egy 850-es vagy 1 kw-osra, mert ha az új proci már ki tudja használni ennek a gpu-nak a teljesítményét, akkor kell is a power, mert ehhez 750W-os táp van alapból előírva...csak nálam azért nem fogyaszt annyit, mert gyenge a procim.
    Off vége.