X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Xenonok abajgatásán kívül semmire!
Csatahajó. Nulla raktér. Nem rakhatsz rá semmilyen urv-t. Két erõmezõ kivetítõ az "egész hajóra" (valójában két-két löveget véd, a hajó közepén két oldalt)
Összesen 14 puska (plazma szerû, kék "lövedék", de sokkal sûrûbben záporoznak. Elég hatásosak)
A specifikáció alapján hajítófát sem ér, de derekasan helyt állnak egy "K"-val szemben.
Elkélne rá még két FFP, esetleg valami rakéta.
De a javító urv nagyon hiányzik róla. Amikor nagyon megsérül, félrevonul berheltetni magát. Ez így eltart egy ideig.
Summa-summarum: egy-két kiegészítõvel túl jó lenne. Így kiegyensúlyozott.
Hehe, mióta visszaálltak a hajóim mûködõ módba, azóta megy minden rendben.Most megyek a hatodik Titurel-ért.De kell is, mert meg nem állok a gyártással-építéssel-eladással.Most nem foglalgatok hajókat, csak Titurel-t, de elég lesz ez már.

Most kell letiltani a játék frissítését, mert most mûködik.
Milyen a Gangrene Chaser?Használható valamire?Gyors?Mekkora a raktér?Azt tudom, hogy a fegyverzet az minimális.
Az úgy volt, hogy nagy unalmamban elmentem egy Gangrénáért. Egyet mondtam, három lett belõle!
De ha már ilyen közel vagyok a Xenonokhoz, ugyan ugorjunk már be látogatóba.
Lényegtelen részeket átugorva: Feltettem az MCE modot. Ez a három nyomorult hajó olyan szépen osztotta az áldást, hogy öröm volt nézni (négy órán keresztül). Ahány ágyú van rajtuk (14) annyi fele lõttek. Aprítottak mindent. Az állomások különösen tetszettek nekik. Fõleg ahogy láncreakcióban sorra robbantak fel a modulok. Csak még azt kell nekik elmagyarázni, hogy ha az állomás közepén haladnak át, mikor azok épp felrobbannak, akkor az õ egészségükre is nagyon ártalmas.
"Értéktelen vacak" Mondtuk rá anno. Jó személyzettel olyan egy Gangréna, mint az álom!
Elhozom a Splitektõl a "többit is"!

Dimre! Ezért lehetett ma olyan rossz NAPOM?!?! Vagy ez nem a mai NAP?
dimre
Off:
Büfizett egy nagyot a nap <#smile>

X universe Home, sweet home

Nekem Darned Hot Air-ben repked egy Scaldis Omicronból.Nem tudom, mit szállít, de ahogy néztem megcsappant a farmom készlete, pedig más nem használja.
Hülyeséget beszéltem. Nem vész el a lóvé valóban. Valamivel késõbb visszajött. Nem voltam elég körültekintõ.

Akkor maradhatunk annyiban, hogy egy javítás JóskaPistának, Egy meg KisVikunak.

Az autópálya csúnyaságát már rég áthidaltam ezzel

A kirakodás CV-re, vagy gyárba sem?

Emlegettetek valami szektorok közötti kereskedõt is. Az milyen formában jelenik meg? (Égõ csipkebokor? Vagy megen félreértettem valamit?)
No, úgy néz ki nem álltak le, csak nagyon nyögvenyelõsek lettek a hajóim.El kellett repülnöm másik galaxisba, hogy végrehajtsák, amit akartam...no comment.
Jó reggelt.Kicsit örülök, hogy nem csak ketten beszélgetünk Istvánnal 😊
Újratelepítettem, változás nem sok.Olyan, mintha a leszállítással lenne gond.Venni vesz, eladni nem akar, pedig minden ugyanaz maradt.

Nem a nem követésrõl van szó.Mivel túl sok hajóm van, ezért mindet elküldtem valahová járõrözni, csak ne legyenek a nyakamon.Egyszerûen kiadom a parancsot, hogy adj el, és nem történik semmi.Áll.Squad ki-be megoldásra sem csinál semmit.Már a szektoraimból is kiküldöm a hajók nagy részét,úgysem támad meg senki.
Lehet, hogy ez egy jelzés arra, hogy abbahagyjam és elbúcsúzzak?Mindegy, tovább próbálkozok.

Én valahogy visszakapom a saját gyárból, saját gyárba történõ szállítás pénzeit, mert ugyan elveszi, de ahogy leszállítom vissza is adja, úgy is, hogy a cél gyáramnak nincs is pénze megvenni.
Továbbra is kifagy és rossz a kék highway nálam.Nem oldódott meg az újratelepítéssel a pixeles highway sem.Szerintem az csak Nvidia kártyákon nem pixeles.Itt a melóhelyen Geforce-val tolom, itt nem pixeles, pedig ugyanazzal a savegame-val játszom (steam szinkron).
Megpróbálom majd egyedileg, játékon kívül állítgatni a Catalyst-et vagy mi annak a neve.
A Plotos URV gyár akkor termel, ha majd felépíted a 2. URV wharf modult is hozzá, lásd a képet a #3194 -es hozzászólásomban, azt a képet saját gyáramról loptam.
Udv urak,

Nem játszok egy ideje, csak olvasgatom a fejleményeket. Engem nem az zavart hogy a saját gyárból vásárolva fizetni kell, hanem ha NPC-nek adok el árut, amit NPC-tõl vettem, nem kapom meg a lét érte. Tehát veszek 50 milláért (összes pénzem) eladom 68milláért, és nullán maradok. Ezt eljátszotta párszor, kilép-belép módszer se javitott. Igy félretettem pár hónapra, mert azért ez túlzás.

Amugy a saját gyárból való eladást/vételt elvileg javitották, miszerint nincs pénzmozgás olyankor. Ezek szerint nem?

Olyan van, hogy a rajban levõ hajók "elfelejtenek" követni.

Azt is észrevettem, hogy mintha nem tartanák a sorrendet. (Az a hajó pakol, amelyik "közelebb van" a CV-hez) Ez még akár jó is lehet. Jó is volt: Elküldtem egy Leptont EC-ért a következõ zónába. Rögtön ki is adtam neki a következõ utasítást, hogy adja is oda a CV-nek. Közben észrevettem, hogy hiányzik még valami, ami egy közelben lévõ Rahanban volt. A Rahan szó nélkül kipakolt a Lepton elõtt.

Az is igaz, hogy ma három hírbe futottam bele különbözõ oldalakon, hogy mekkora javítást adott ki az EGO. Azért maradjunk a tényeknél. Ez CSAK egy hibajavítás, annak is CSAK részleges.

Már csak a plotos urv gyáramat kellene renoválni valahogy, mert nem akarok másikat építeni helyette.

Amit Goyo vetett fel problémaképp, nem is oly csekély. Miszerint: ha saját gyáradtól vásárolsz terméket, a pénzed ugyan úgy elvész, mintha npc-nél tetted volna! Eddig ez fel sem tûnt, de megen üres a bukszám.

A játékban is kint van a hajógyár plakátján az új "KING LONG" XL-es hajó. Nézzétek meg, hátha csak én hallucinálok bele újdonságot.
dimre
Azért van érdeklõdés a játék iránt, több mint tizenkétezren nézték már meg a videót egy nap alatt a yt-on.

dimre
Kérdezném a plotos URV gyár mûködik-e nektek?
Nekem felépíteni sem akarja a mûvésznõ, vagy ötször próbálkoztam mire elkezdte.
Kidobáltam majdnem az összes módot, maradt a manualcommand, fiatalító kenõcs mod a karakterekre, meg Yisha szabója és szájsebésze.
Beszereztem az árut a gyárhoz hajókkal együtt a PMC-tõl, nekem ez kihívás, hogy közellenség legyek a bányászcégnél, így izgalmasabb nehezebb a játék.
Miközben portyáztam elindult az aranyszem akció is, késõbb jó lesz ha bármire szükségem lenne, nem kell keresztül kasul repkednem árut keresgélve. Bár sokáig tart mire találok egy npc-t aki hajlandó "smalltalk"-ozni velem, egyenlõre csak a fontosabb árukat készítõ gyáraknál van üzleti kémem.

Kifagyott egy párszor, és a piktogramok is eltünedeznek néha, ezek idegesítenek.

Nálam fordítva.Hajóim megálltak, basztak leszállítani az árukat.
A játékot töröltem.
Most telepítem újra.
Csak ámulok és bámulok.
Szkennelés perfekt. (100%-ra szkenneltem egy lúré gyárat) Piktogramok szépen virítanak.

Befejezhettem a reménytelennek ítélt cellagyáram!!!

Hekkelés megváltozott. Nem indul automatikusan, hanem a drónból újra "F"...

CV kipakolásnál, ha több cuccot szállít a hajó, akkor két akció közben épphogy csak félreáll, majd fordul is vissza. Ha végzett az összes motyóval, akkor parkol lejjebb, vagy feljebb távolabb.

Benéztem Barren Heartba is egy Piroskáért!<#awink>

Az Ego mínuszos repuja elindult a nulla felé! (csak meg ne torpanjon!)
Ez sem volt erõsségeük soha. Reunionban anno azt sem tudtam, mi merre...Se tutorial, se semmi. A kézikönyvrõl meg inkább ne beszéljünk. Használható users manualt végül a játékosok raktak össze...Még egy nyavadt adatbázis sem volt a játékban a vásárolható cuccokról.
Ami viszont még mosolyogtatóbb, hogy mintha azt olvastam volna, hogy javították a szemüveges alkalmazottak megjelenésén...
Na erre reggel nálam az egyiknek csak a szemüvege jelent meg a junosztyon!

Ami feltûnt, hogy közelebb parkoltatja a teherhajókat a CV-hez. Gondolom a kirakodás ezzel felgyorsult.

A csevej fejlesztése jó húzás volt. Köszönet érte!

Végre nem csak magamban mormolhatom a hajók kiegészítõ neveit: Tüzépes Csitri, Öreg Gyík, Nyálas köcsög, Klimaxos K... Nagy segítség, hogy azonnal látom ki merre kóricál. Ez is megér egy jó pontot.

Kár, hogy a tizenötödik gyár után, már semmi kedvem építkezni!

A rögzített (szemes) npc gyáraknak csak egy hátulütõje van: Viszi a memóriát. No de, valamit valamiért.

Egyelõre elégedett vagyok ezzel a tapasszal.
Sejtettem, hogy megmosolygod 😊
De tényleg ez elõtt csak 1 darabom volt.Utána hiába repültem össze-vissza, keresztül-kasul az egész rendszert, nem akart megjelenni.Már arra gondoltam, hogy belenézek a mentésbe,és kiírom a koordinátáit, hogy merre lehet 😊 Éjjel fél egykor megszereztem a harmadikat, csak hogy nyugodt álmaim legyenek.
NaugyehogyholtaláltadaTitureltnemmegmondtam?!?!

Kipróbálom az 1.25-öt.
Mostanában elõfordult, hogy inkább tv-t néztem!
Hogy ne csak negatívumot mondjak, eddig két óriási szerencsém volt az új frissítéssel.
1. Tudok tovább építkezni
2. Végre, hetek és hónapok óta újra tudtam szerezni Titurelt, ami a legjobb teherhajó a játékban.Útban visszafelé, megláttam a következõt, most megyek érte!Végre valahára!Van kábé 40-50 hadihajóm, és csak 10 kereskedelmi, meg 6 bányász.Hát összeteszem a két kezem!

De jellemzõ, hogy amint megláttam szívem csücskét és elkezdtem elfoglalni, megjelent egy félig sérült Sucellusom - ja mert közben abból is foglaltam még egyet - és elkezdte lõni a szerencsétlen célpontomat.Azt hittem felrobbanok az idegtõl.Vagy 2 perc volt mire elhajtottam onnan, így nem sikerült szétlõnie.<#vigyor>
Megyek vissza begyûjteni a harmadik Titurel-t...
Ja, itt egy-két az elmúlt napok termésérõl:

dimre
Kipróbáltam ezt szem technikát, eddig jól mûködik.

Azt valaki tudja hogyan kell visszavarázsolni a pénzem a hajók "manager"-tõl. Amikor biszniszelnek a hajók saját számlájukra megy a nyereség, ez oké és látszik a menüben, ha nem csencselnek nem találom a számlát és lövésem sincs hol lehetne megnyitni.

Egyébként azon filózom, hogy újratelepítem a játékot, de úgy hogy meghagyom ezt is.Kíváncsi vagyok, változik-e valami.Nem akarom már újrakezdeni, eddig 490 órám van benne...<#vigyor>
Tudjátok, mint a South Park Word of Warcraft részében:

"Gentlemen, we are dealing with someone here who has absolutely no life" <#nyes>

Viccet félretéve.Amit bemutat, hogy a Trade Offer-ek külön megjelennek,csak arra az állomásra vonatkozólag, már kettõvel ezelõtt is benne volt, csak nem vettem figyelembe.
Én is úgy értelmeztem, hogy rögzíteni lehet a kereskedelmi listában az állomást. Öröm és boldogság!
Oszt' az miféle xl-es hajó ott a plakáton? (5:06-nál)

Viku! Ne feledd a legelsõ állomást, amit meglátogattál a játékban itt
Ha nálad megy az építkezés, akkor az enyémet elcseszték. Ez így volt 1.24-nél is.

dimre
Az a szem izé sztm amit a videóban magyaráz a smaltalkról, hogy te választod ki a "jutalmat". Választható egy npc aki az állomáson sasolja az árakat, készletet, nem kell neked oda repülni frissíteni az állapotot.

Ez jó, meg szép, nézzük én mit tapasztalatam eddig:

- Még mindig fagy, többek közt azért írok most is, mert kifagyott autosave közben
- A hajóim mintha megakadtak volna, nyögvenyelõsen megy a szállítás
- Teljesítmény nem javult
- De legalább már újra tudok építkezni, csak meddig?
- Tényleg van kereskedõ Omicron-ból Devries-be
- Van valami "szem" alakú ikon a térképen az állomásaim mellett, nem tudom mire való egyelõre.
- Kategorizálva lettek a párbeszédben a személyzet keresése pontok: Capital Ship Crew, Station crew, Skunk crew

Én eddig nem találtam, hol kell átnevezni a hajót, most már tudom, köszi a videót.
Folyt.köv.
dimre
"Apánk" az 1.25 patchrõl:

Tárgytalan, mert megjelent a hivatalos, de köszi.
dimre
A "tepsi" elvész egy kis idõre, mikor elõször átmész Devriesbe, majd visszakerül a tulajdonodba miután elfoglaltad a plotos Taranist.

Kisviku
Igen a fórumon reggelsz, utána elérhetõ, bár nekem steames, neked meg lemezes verzió van. Nálad nem tudom miként mûködik.

Megjelent az 1.25-ös patch

Tesztelés folyamatban...
Jó reggelt!

Még 22 aláírás kell a petícióhoz

Ha van még köztetek,aki nem tette meg, legyen kedves.Hátha történik valami, bár ez olyan, mint a lottó.Csak akkor legalább az esélyt adjuk meg.

Más.Imre, béta patchet gondolom egosoft registry után lehet letölteni, ugye?Vagy kint van valahol?
István!Ha beindul a URV gyártás, akkor meg tudom mondani, mit is gyárt, mennyi idõ alatt, stb.De mint látod kell még nyers kristályt és nividiumot bányásznom.Asszem venni is lehet ezeket, de csak egy-egy helyen, talán Plutarch Exchange, meg Omicronban azon a nagy aszteroidán Commerce Core-ban.
A "TEPSI" kifejezést valószínûleg elbitorlom! Amikor újrakezdtem a játékot, azt hajót akartam mindenáron átmenteni a kapun, de sehogy sem ment. Az einstand miatt.

Jól gondolom, hogy te az 1.25 bétával használod?
Nem tudod eladni! Csak a neve(ik) vannak ott. Az árak már egy-egy hajóhoz tartoznak. Nálam is így megy. Csak az árakból tudom, hogy épp milyen hajót adok el.

Ezt benyaltam. Kellett nekem készre építeni.

Dimre!
Jól értem, hogy "megtarthattad" a hibridet kapulépés után is? (Nem mintha akkora szükségem lenne rá, de mégiscsak egyedi!)
dimre
Mivel olyan gyatra a játékpiac, belevágtam rendesen, remélem nem törik bele a bicskám, játék közben megpróbálok nem anyázni és a klaviatúrát csapkodni.
Halvány pozitívumokat már tapasztaltam, tavaly elsõ plot játszásnál a hybrid Rahanas a vegyes rakterû, "elveszett" mikor átmegyünk a napozóteraszra. Most újrakezdtem a storyt, csinálgattam a feladatokat, közben maszekoltam is rendesen, dagadjon a buksza is. Ott tartok, hogy elfoglaltam a plotos Taranist, Borman elküld Devriesbe, a kapunál meg ott dekkol a hybrid tepsi, eddig a pontig nem volt a listán, elõtte néztem át a hajóimat. Kellemes meglepi volt, ilyen hajót nem lehet venni, sem foglalni egyedi darab, remélem mûködni is fog.
Tetszik az is, hogy végre át lehet írni a hajóneveket amire csak akarjuk (ezt pl miért nem lehetett a megjelenéskor megcsinálni), a naplózás is hasznos, vagy a repu változást is számokkal kiírja, ezek apró változások de jó irányban. A nagyobb dolgokon is lökhetnének egyet, a hiányos távvezérlésre gondolok, ha meglenne az elsõ színes tv-m távkapcsolója, és azzal próbálnám irányítani a hajóimat lehet jobban sikerülne, mint a billentyûzettel.

Hmm ez furcsa.Én csak melléraktam egy URV Wharf-ot.Nekem két Steel Refinery, egy Silicon Wafer Plant és két URV Wharf van egyelõre rajta,de meég bõvíthetem.Nem túrtam bele a savegame-ba, meg nem is olyan egyszerû.

Asszem valamelyik patchben javítottak rajta valamit.Most úgy néz ki bejött.
Itt a kép:

Add el és építs újat <#vigyor> Én a Shipyard-on el tudom adni a gyáraimat...szerintem ez is bug.De lehet, hogy nem.
Na ezt fejtsd csak ki szépen! Hogyan bírtad termelésre az urv gyárat?
Fegyverek is kellenek hozzá?
Beletúrtál a mentésbe?

Az enyém kompletten kész van. Már egy targon tracert sem tudnék hozzácsapni.
A "nevükben" én készítem, pénzt nem kapok érte, igaz nem is haladok vele, mert tele van hibával a játék és még életem-munkám is hátráltat <#smile>

Igen, amikor átkerült a tulajdonukba, egybõl kiszabadult!Milyen érdekes! Shady Vault-ban 2 L-es és egy XL-es dokk van.Ha szembe állsz a két L-el, akkor a jobb oldali az, amibe beragadt.Nem szórakoztam vele, állt benne vagy 1,5 órát, közben megjavíttattam egy Taranis-t, két Light Sul-t és egy másik Heavy Sul-t...
Mivel nem történt semmi, ezért eladtam.Tökmindegy, mert a mellette lévõ szektorban már foglaltam is vissza egy másikat 😊

Ami viszont érdekes, és jó hír, hogy TERMEL URV-t a sztoris gyár!Ehhez mindössze a sztoriban felépített URV Wharf-on kívül kellett építenem még egy ilyen modult "ócsított" (copyright by Medgyessy P. <#vigyor>) áron.
Interceptor URV Mk1 van egyelõre a gyártósorban, gondolom vetésforgó szerûen fogja a többit is.A képet majd otthonról berakom.Kell neki sok Silcion, Nvidium (a nyers), kaja, EC,Ore.
Készíthetne az EGO egy részletes használati utasítást a játékhoz, mert ennyi talányt hatszáz óra után sem tudok lekövetni, vagy kikövetkeztetni.
Entitás!
Kötelesség tudat!
Szexuális aberráció! (Egybe kelt a sullal)

Biztos beragadt? Nálam az egyik "L"-es hajóács ötször lassabban dolgozik a másiknál!
Amikor a PMC tulajdonába került, kiszabadult?
Néha patt helyzeteken segít egy mentés, kilépés, visszatöltés. Például az építkezés közben, amikor egy npc hajó akar szállítani a CV-nek. Visszatöltés után törli az npc utasítását egy rövid idõre. Gyorsan a saját hajódról kell pótolni a kiesett szállítmányt...
(Ilyen gépi manõverek elõtt mindig mentek. Szimpla paranoia.)

Minden estre érdekes!
Jó reggelt.Újabb érdekesség, inkább bug merült fel.
Bevittem öt hajómat, többek között egy Heavy Sul-t is javításra Shady Vaultba.Öt hajóból négyet gyönyörûen megjavított.Az ötödik "beragadt" a dokkba.Anyag, fegyver, minden csutkán a shipyard-on.Nem tudtam mást tenni, mint eladni (az eladás annyit jelent, hogy átment a PMC tulajdonába).No de hogy ne veszítsem el a legénységet, eladás elõtt rádokkoltam és visszahívtam õket a hajómra, sajna csak a kapitány akart jönni.

Ezután szereztem (foglaltam) egy másikat, ráraktam a visszahívott kapitányt, majd kiderült, hogy semmilyen parancsot nem akar elfogadni, hanem elkezdett visszarepülni a shipyardra a frissen alárakott hajóval is...Nevetséges!Utána még egy másik hajóra is ráraktam, de azzal is ugyanazt csinálta 😊, ezért gyakorlatilag ki kellett rúgnom.
Játszható? Mert igazából sose temettem el, rengeteg nagyon jó ötlet van benne, de még az "Enhanced Edition" se volt rám valami jó benyomással. Pedig tényleg az egyik, ha nem a legjobb 4x lehetett volna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem kiegészítõ. Ezzel a címmel jelent meg elõször, Rebirth szindrómásan. Az EC verzió végülis egy masszívan patch-elt verzió, amiben kijavították a hibák kb. 90%-át. Nem tökéletes még mindig, viszont az egyik legmélyebb 4x amivel eddig találkoztam (fõleg scifi-ben). Nekem Steam-es van, az patch-eli magát így nem tudom hol tart most, de gondolom kiguglizható.
OFF
Bocsi az offért, de ti legalább válaszoltok :-)
Ez a Sword of The Stars 2 enhanced edition hogy is van?
A lord of winter egy kiegészito vagy patch, vagy mindkettõ?
Mi kell még hozzá hogy jó legyen, hányas patch szint ami már jó.
köszi

/OFF

Space sim nem sok van. Igazán jó meg tán egy se.
Én most rákaptam az egyébként Rebirth szindrómával startolt Sword of The Stars 2-re. Iszonyú bugos volt megjelenéskor, de az Enhanced Edition már nagyon jó, most az egyik legjobb 4x stratégia szerintem. A másik ami még maradandü élményt okozott, az a MAss Effect trilógia, illetve lgutóbb a Far Cry 3. Lassan jön az Elite, arra még kíváncsi leszek.
Szektorok: igen, ezért írtam zárójelben, hogy nekem új.A Liquid Metal és a Woodland Pasture-re gondoltam.Ezek szerint csak nekem volt új.

Az építkezés az 1.24-ben normális volt, megcsinálták, majd az 1.24-es kis javításában (asszem RC1 vagy mi a tököm) megint elromlott.
Ugye, most azért foglalgatok hajókat, mert megint szarul jelzi ki az építettségi szintet, azaz megint nem tudok tovább építkezni.MIÉRT??MI A FA*ÉRT NEM LEHET EZT MÁR EGYSZER S MINDENKORRA LEZÁRNI?
Immár az sem megoldás, hogy átrepülök máshová.
Miért van az, hogy kijavítanak egy hibát, majd a következõ, amiben lehet, hogy hozzá sem nyúlnak már megint nem megy???

Megnéztem a savegame-t, az állomás tulajdonságainál "unbuilt"-ot jelez a még fel nem épített egységekre.Amelyik megépült, az "collapsed".
Aztán van a "collapsed/unbuilt" és a "constructing" fázis.
Az "Obstructioncheck value=0 ", tehát jó, nem amiatt nem épít.Ha a value 1 lenne, akkor lenne bekapcsolva az úgymond "blokkoltság miatti nem építés", azaz az ominózus Obstructed állapot...hû de magyartalan.

Én ezek miatt õrülök meg lassan.4x-5x bas*ták el már az építkezést.Egyszer megy, egyszer nem megy.Le fogom tiltani az auto frissítését a játéknak, mert ez valami borzalom.
Én az elejétõl kezdve a következõ modokat használom:
No Fuel Jump, MCE, UFO, Show skills. Én sem tankoltatok.Az ötlet nem rossz, de még mindig nem megy.A UFO modot már nem is használom, párszor kipróbáltam, de mondom, valótlanul-idétlenül mozgatja a hajókat.
A benzinkút Szinte csak egy nagy modulból áll. Minden állomást úgy terveztek meg, hogy már az elsõ modul is termeljen. Így már el tudod képzelni, hogy ennek az elsõ modulja szinte a teljes állomás.
Tankolniuk kell, mert a nyersanyagok és az FC is elfogy róla. Az én javaim nem használnak benyát. (Már egy szál hajam sem lenne) Így is kezd nagyon elegem lenni az építkezési macerákból! Pont minap gondoltam bele, hogy: Te jó ég! Ha még tankolnom is kellene...

Ez a két új szektor (nyilván zónára gondolsz) számomra felfoghatatlan ezen rajta van? "Ha nincs, jelöld már be ceruzával..." (mindjárt utána járok)

HOA hajógyár benne van az 1.24 leírásában is! (nekem is kétszer kellett elolvasnom, mire kiszúrta a szemem.)

A M.Officer fejlõdését nyomon követtem: Amíg el nem éri az öt csillagot, addig foglalásonként huszonegynéhány százalékot ugrik. Csillagonként 100+, 200+, 300+, 400+ százalékig fejlõdik. (Értelem szerûen az ötödik csillagot a legnehezebb elérni). Amikor ez bekövetkezik, akkor foglalásonként 3 százalékot emelkedik az érték. Ez mire jó? Elképzelésem sincs!

Nyavajgás: Az egész világra rá lehet húzni ezt a megállapítást, hogy minden egyre szarabb lesz.
Furcsa, mert egy józan paraszti ésszel megáldott ember pont fordítva gondolná. Minél fejlettebb szintre ér el valami, annál precízebb, jobb, szebb, stb.
Én ezekkel a gondolatokkal sanyargatom magam, ráérõ idõmben.
dimre
A "jól menõ szekerek" is agyon vannak moddolva, a fejlesztõk meg fényezik magukat (a rajongok meg bólogatnak).
Ezen játékok többsége is átesett már ráncfelvarráson, de még mindig tele vannak súlyos hibákkal.
Lehet velem van a baj mostanában, biztos öregszem, nem találok magamnak egy élvezhetõ játékot.

Na ez az!Itt a pont...
Így akarnak a konzol felé terelni?De ha kihal a PC-s játékvilág, a hardvergyártók is mehetnek a pics*ba!Mert kinek fog kelleni az a sok szar proci,gpu meg egyéb nyalánkság?
Jakuza1
Szegyen ami zajlik jatekfejlesztes teren.
Egyre tobb a trehany, szarul kiadott jatek.
Tegnap a Realms of Arcaniaval is ugy jartam, mint a XRebirthel.
Az is mar az 1.33as patchnal jar, de mar a karaktergeneralasnal vagy alt+tabnal is fagy. Egy vicc az egesz.

Találtam két új szektort Albionban, most azokat vagy én nem vettem észre vagy valahogy bekerültek újként.Az egyikben van 2 db Construction Shop is, tehát így 4 van abban a galaxisban.Mindkét új (számomra új) szektor Ascendancy-ban van.75 milla egy modul?Jesszusom!És tankolnak is nálad?Vagy a sajátjaidnak építetted?

De az a Jumpgate Exhaustless Mines-ban sajna nem vezet sehová, nem mûködik.Az lesz majd a kiegészítõ?
Ja azt gondolom észrevetted, hogy beraktak még egy Shipyard-ot Albion-ba, tehát nem csak Shady Vault-ban van.

A karakterek közül egyedül a Marine Officer fejlõdik.Nekem 5*-os, de asszem 86%-on van, mert már egy csomó hajót elfoglaltam.Találtam még jobb szintût is, de ezt már nem cserélem le.