hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igen, baromi nehéz leszedni, én is azzal taktikázok, hogy valami hajót kell vinni a foglaláshoz, ami legalább a pajzsot leszedi, de életben marad és életben is hagyja a célpontot.
    K-hoz a Balor kevés, a Taranis meg sok. I-hez a Taranis kevés, illetve kell 2-3 darab, de akkor meg lehet hogy szét is lövik az I-t, mielőtt elfoglalhatnám.Sul hajókat ne is vigyünk, a Sucellus sem nagy durranás.K-hoz nem is nagyon kell hajó, max arra, hogy legyen hol feljavítani a tiedet.
    Az Arawn lesz a jó, mert az Olmekron-Fulmekron meg túl sok az I-hez, K-hoz meg pláne sok.Az Arankának legalább nagy a pajzsa és nincs távolsági fegyvere, igaz, sietni kell nála is.
    Én örülök ennek a balanszírozásnak, de most meg a Skunk fegyverzete lett gyenge.Tényleg nem értem, miért csak .xml szerkesztéssel lehet erősebb fegyverem, most miből állnak aktiválni a már meglévő erősebb pajzsokat és fegyvereket?Kábé két programsor...