Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #3855 Hidd el, mindent megpróbáltam, novadrone-t is.Nem ezzel volt a baj, meg nem is a kísérettel, hanem, hogy valami vagy valakik elkezdték lelőni előttem.S akkor ugye közben jön az idegesítő hacker drónozás is, amit nem igazán lehet kivitelezni.Ja, megjegyzem a "Defence Wall Drone" szart sem ér, azon a kiterített "ponyván" simán átlőnek.
Tehát figyelnem kellett a pajzsomat, az ő hajótestét, a támadóit, meg mindent.
Lényegtelen, azóta foglaltam helyette egy Arawn-t, egy Balor-t, meg még egy Taranis-t :)
Most mentem vissza megint Omicronba, csak lefagyott :), ezért vagyok itt és gépelek.
Na, én várom, hogy kijöjjön a 64-es verzió, mert itt már tényleg semmit nem tudok eladni.Most annyival megdobtam egy kicsit, hogy szétlövettem jó pár teherhajót, bányászt, Arawn-t és Taranis-t, de az újakat fegyverhiány miatt nem tudják legyártani és itt jövök én a képbe...
Egyébként én már csak kényszerből építkezek, fogalmam nincs milyen gyárat építsek, mert tudom, hogy úgysem leszek képes eladni a termékeit, de legalább az enyémeket fel tudom használni.Lehet hogy a nagy ürességbe Maelstrom-ba viszek egy kis életet, legalább megnézem milyen egy magára hagyott állomás, ha betámadják a Xenonok.
Őszintén mondom, nálam betelt minden, gyakorlatilag a gyáraim csak egymással kereskednek.
Raktár lenullázás?Próbáltam, de ahhoz baromi sok sort át kéne írnom.
A gazdaságnak és az árutorlódásnak valahol 1.20 környékén tettek be, amikor a raktárakhoz először nyúltak hozzá.
Pl: teljesen lenulláztam a 300-300 darabos drónkészletét Eternal Dawn-nak.Kér helyette, de mennyit: 20 darabot! Mmmhhh!Király!
Továbbra sincs megoldva gyárilag a hajók rajban követése.Teljesen mindegy, milyen hajót rendelek mihez, szarik rá, nem követi, nem megy vele, nem védi.Szemben az ellenféllel.Asszem vissza kell pakolnom az MCE-t.