Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #3849 Igazából nem nyavalygunk miatta, hanem egyszerűen még mindig , közel 1 évvel...jó még nincs egy év, de sok hónappal a megjelenés után sem hozza azt, amit vártunk, megígértek.
A mi nyávogásunk és fikázásunk még mindig az elkeseredettségből ered.Sokszor megdicsérem, sokat javítanak rajta és folyamatosan, csak minket már felőrölt az egész.Ha most kezdenénk el, valószínűleg áradoznánk, hogy ilyen, meg olyan jó.
Végül is a célt elérték, legalább ezer órát tudhatunk magunk mögött, ennyit szerintem az RPG-k szoktak hozni vagy azok sem.
Nem rossz ez a játék, bárki belevághat már, de arra ne számítson, hogy olyan könnyű lesz, mint előtte.
Tegnap nekimentem még párszor a Fulmekron elfoglalásának, immár vittem magammal két rombolót, hogy szedjék le az idegesítő kíséretet,de azért hagyják életben a célpontot.Nem sikerült, látszólag jó ötlet volt, de csak megérkezett a szektort védő másik Fulmekron, és már végre rajta voltak a katonáim, mikor szétlőtte, így feladtam, majd lesz másik alkalom.