hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Dimrének: Rokonlelkek vagyunk.Néha én is nagyon is ki akarok menni a valóságból egy illúzióba, amiről tudom is hogy az az.

Más.Szerintem az is hatalmas gond, hogy PC-n nincs szabályozás.Úgy értem, hogy amikor a bátyám az Eidos Hungary-nél dolgozott, megmondta, hogy a Microsoft is meg a Sony is adott egy szigorú checklist-et,aminek meg kellett felelni.Az egy dolog volt, hogy százezer eurókat fizettek ki csak azért hogy fejleszthessenek az Xbox vagy Playstation platformra, de ez nem mentesítette őket az alól, hogy megfeleljenek egy minimum követelmény rendszernek.PC-n ilyen biztos hogy nincs.

Ha ott lebegne a Damoklész kardja az Egosoft feje felett, akkor ilyet nem tehettek volna meg.Ha van köztetek olyan, aki terméket/értéket állít elő,tudja miről beszélek.Például egy szimpla pék sem ad ki nyers kenyeret...egyrészt kirúgják, másrészt elveszti a vevőit.
    Egy szabályozás nem feltétlenül rossz dolog.De PC-n annyi a szabadság, hogy azt csinálsz amit akarsz, majd úgyis kátyúzol a patchekkel.Lásd Stronghold 3, meg a többi.