Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #2224 Szerintem egyezzünk meg abban, hogy ez EGY HIBÁS TERMÉK.Mert ez is csak egy termék.
Azért veszünk videó játékokat, hogy élvezzük.Úgy mint egy hanglemezt vagy egy doboz cigit vagy akármit.
S itt nem arról van szó, hogy sz*r gépünk van, vagy nem értjük, vagy nem tetszik, egyszerűen nem működik.Ne egymást öljétek kérlek!
Nem tudom, milyen jogi háttere van a szoftvereknek, illetve, hogy a fogyasztóvédelem mondjuk tudna-e valamit tenni, de nem a mi dolgunk... pontosabban igen, mert mi vagyunk a vásárlók, akik ezreket kiadtunk valamiért ami nem működik,csak nem tudjuk, hogy kihez forduljunk.
Ez egyszerűen hibás, s most akikben van még hit, hisznek abban, hogy egyszer ez a termék használható lesz.És sajnos mindenkiből az elkeseredettség beszél, teljesen jogosan.
Pl, most futok neki nem tudom hanyadszor, hogy a sztorit végig tudjam játszani, mert mindig valami megakadályoz.Visszamentem odáig, hogy nem adtam még el az építőhajót, s felhúzom a gyárat amit megkíván.Persze elkövettem egy hibát és beálltam a shipyardra, hogy megjavítassam és az első fele sikerült is, fel tudtam újra szerelni az építőhajót, de a javítás már 2 órája tart, nem áll ki a hajógyárból, nem tudok parancsot adni neki, hiányzik a SETA
Ez így hibás.Nincs meg a sikerélmény,de nem a mi hibánkból.