Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #1992 Köszi, igen van egy térképem, ami tök jól megmuitat mindent, persze nem linkelhetem be mert még noob vagyok a fórumon...áhh vissza kell szereznem a 2002-es regemet :)
Szóval a steamen is feltették a kérdést, mert senki nem tudja hogyan kell megtankolni.
Namost két módja van: az egyik küldött egy linket, ami kiiktatja a fuel cell használatot, mert azt modnjkák, hogy tele van buggal, hol működik, hol nem, van akinek egyáltalán nem megy a tankolás:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=350526
A másik, hogy amikor bejelentkezik a kapitányod, hogy nincs üzemanyag, akkor RÁKLIKKELSZ a kis monitoron megjelenő fejére és közölöd, hogy "Buy Fuel Cells First"
További lehetőség a "Jump without fuel" és a "New Orders"
Namost ez meglehetősen el van dugva, sehol nincs közölve a játékban, én is másik fórumon találtam meg:
"For the fuel cells....when you have it in your squad and you use the jump-gate the captain should call you and tell you that he doesnt have enough fuel.
When that happens you need to release the mouse and click on his PICTURE in the monitor.
It will then give you an option to refuel first.
Yeah it doesnt tell you this in the game either.
Even after that though, it looks like he flies to a fuel station but I have been sitting here an hour waiting for him to start/finish fueling."