Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #1611 Sajnos egyet kell értenem Amaroval.
Néhány órai játék után nekem mindkét szemem sír.Mondjuk az örömtől, mert nekem tetszik.Leaglábbis ezt hazudom magamnak most :)
Én valahogy azt veszem észre, ebből valami hatalmasat akartak csinálni, csak még nem teljes.Sótlan, ahogy Amaro zseniálisan fogalmazott.
Nekem valahogy egy Descent a Freespace-szel lett összemixelve egy ksi Skyrim-es RPG résszel.Nagyon tetszik az állomáson mászkálás, de a menük tényleg átláthatatlanok.A térkép nem mutat semmit a HUD illetve a műszerfal túl nagy helyet foglal el, pedig 24"-os monitorom van.
A Station Scan nem rossz, de mire rájöttem, hogyan működik...
30 percet szórakoztam el csak azzal, hogy valami saját teherhajómon megtaláljam a bejáratot és leszálljak
Sajnos NEM X4, de játszható és szép.A játszható alatt nem az irányítást értem.Habár aki anno hozzászokott a Descent sorozathoz (full 360 fokos 3D-s-elszédülős "FPS") annak nem lesz nehéz az irányítás.
Igazából még mindig nagyon keveset tudok, kereskedni nem próbáltam, most a sztori szerint haladok és legénységet toborzok.A lövöldözős rész, klasszikus űrhajós játét, de a legközelebbi célpont hiánya valóban nagy hiba.
Ja, a fagyás óta nem volt gond.Rögtön gúgli: "méé fagy az iksz ribörsz?" aztán kidobott valami hangkártya beállítást...
Ugyan nem bírja a drága HD4890 a fullhd-t, nem is érdekel, így is szép, pár napot meg kibírok az új VGA-m érkezéséig.
Egyelőre ennyi.Sok idő kell még nekem de nem adom fel, tetszik, nem csalódtam annyit egyelőre.