hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Utoljára ilyen feszült várakozás nálam a Red Alert 1-nél volt 1996-ban...
    Ott álmatlan éjszakáim voltak.

Hosszas kihagyás után visszatérek kedvenc fórumomba és azt hiszem ez a játék is megér egy könyvet részemről.Az egy dolog hogy nicknevemet is sza*ul regisztráltam be, de remegtem az izgalomtól :))
    Utoljára az X3:TC-vel nyomtam.Már egy ideje készülök eme alkotás eljövetelére, felkészítettem barátnőmet is, hogy 15-től vége a magánéletemnek :)
    Végre megvalósította az Egosoft azokat, amiket hiányoltam a korábbi részből, viszont sajnálattal hallom a nagy hajók "nem vezethetőségét"...
    Ez egy picit eltántorít a megvételtől (bár már előjegyeztem),de végül is elhatároztam magam és nem utolsó sorban a játék miatt kap a gépem egy Sapphire 280X-et is.
    A helyzet az, hogy az X2-nél asszem 5-6 hónap volt a tiszta játékidőm, ez kábé 2-3 év alatt jött össze, míg az X3-nál 7,5 hónap volt a tiszta játékidőm, ez kb 3 év alatt jött össze, napi 10-12 órás játék mellett...
    Tudom, elmebeteg vagyok.
    A hajók és űrállomások bejárhatósága fenomenális ötlet.A korábbi X-eknél egy idő után monotonná vált a "nem tudok senkivel beszélgetni", a "mindig ugyanazt mondja mindenki" és az "egy személy vezeti a 3 km hosszú hajómat"
    Azaz az élet, a nyüzsgés maradt el.
    Remélem nem követik el azt a hibát, amit a korábbi részeknél, hogy olyan erőmű kellett a játékhoz,ami max. a NASA-nak vagy a NATO-nak van...
    Ha van fejlemény, jelentkezem.
    Kisviku