• Gerygrey
    #3
    "a tábla beszerzése azt idézte elő, hogy több mint 70 százalék kevesebbet és ritkábban veszi igénybe a hagyományos számítógépeket, és egyre több időt tölt a folyamatosan az internetre csatlakozó, ezzel egy időben pedig könnyebben mozgatható táblával."

    Nekem nincs táblám, csak egy Samsung Galaxy S-em. Tény, hogy kevesebbet használom a PC-t: reggel, kávé mellett átfutni a híreket, az időjárást és a Facebookot már a telefonon szoktam, ilyenkor tavasszal leginkább az erkélyen ülve. Ha eszembe jut valami, amihez fel kell ütnöm a guglit vagy a wikipédiát, többnyire szintén a telefonon teszem. Tökjó, hogy nem kell bedurrantani az asztali Core i7-es atomerőművet az alapvető dolgokhoz. Ha e-mailem jön, a telefon jelez, nem kell a géphez ülni, gmailt megnyitni hogy jött-e levél - ha jön, akkor majd szól.

    Ezek a dolgok viszont csak addig működnek, amíg szórakozásról, kommunikációról vagy információszerzésről van szó. Ezekben tökéletes egy tablet/okostelefon, de ha munkára kerül a sor, akkor még a laptopot is feldughatom magamnak, nem hogy egy tabletet...

    Szóval megvan a maguk helye ezeknek a kütyüknek, hasznosak, de nem vetélytársai az asztali gépnek.