• wraithLord
    #20
    Én nem vennék tabletet, mert hordozható gépnek túl nagy, ehhez képest pedig egyáltalán nem egyenlő egy netbookkal sem (még), asztali használatra pedig túl kicsi. Ha már mindenáron touchscreen-es csak-azért-hogy-legyen-ha-esetleg-kell hordozható gépet akarok, akkor veszek egy IPod Touch szerű cuccot, az legalább kicsi, és kb. ugyanazt tudja.
    De én egy nem gyenge 1,4 kg-os netbookot cipelek magammal mindenhova, és az nekem tökéletesen megfelel. Már maga a felépítése miatt is kényelmesebb használni, arról nem is beszélve, hogy teljesen egyenrangú egy asztali PC-vel.

    Nem igazán vagyok oda ezekért a táblavackokért. Legalább lenne mégegy fele, mintha netbook lenne, és a másik felét pl. billentyűzetnek lehetne használni, ha éppen szükséges. Persze mindkét fele teljesen egyenrangú touchscreen. És össze-vissza lehet tekerni, hajtogatni, hogy mindkét fél kifelé vagy befelé nézzen, stb. Na, egy ilyen jó lenne. :D
    Egy "darab táblának" nem látom értelmét (jelenleg), pláne így, hogy gyakorlatilag semmit nem lehet rajta csinálni, amire kitalálták a számítógépet... De ez gondolom majd változni fog, és egyre inkább tényleg PC lesz belőle, nem csak a nevében lesz benne.