• Sir Quno Jedi
    #2
    Aki esetleg azzal jönne (laikusként), hogy dehátaaaa aaa aa felhő, meg a net, meg nem kell helyben nagy erőgép, mer majd távolról, azt körberöhögöm. A mai áldatlan 3G hálózatokkal/lefedettséggel és korlátos csomagokkal egy 720P-s H.264-gyel szénné tömrörített filmet sem tudnál megnézni úgy, hogy az 5GB-s havi csomagot nagyjából ki ne merítenéd. Ennyit az álmokról. A vicc, hogy egyre inkább a sávszélességek korlátozásásért és a tartalmak (sőt a tartalmakra használt sávszél ÚJRA) fizetőssé tételéért küzdenek "tudjukmilyen" beállítottságú "barátaink". Nyerni fognak ez biztos, a pénz=politika az ő oldalukon...

    Szóval aki azt hiszi, hogy helyben lévő komoly háttértár/teljesítmény és helyben futtatott célszoftverek nélkül simán elboldogul, az valószínű kb. egy teddymackó szintjén míveli az ipart és arra tán tényleg jó ez a sok szar.

    Ergó, ahogy az okostelók sem szorították ki a PC-ket, úgy ezek sem fogják, még egy jó ideig. Épp úgy, ahogy a korlátos mobilnet is csak kiegészítésként jó a "közel korlátlan" vezetékes net mellé (mondjuk egy 30 gigás digi mellé).

    Jómagam is használok mindent (mobilnetet, okostelót stb.), csak tudni kell a helyét a világban és nem terjeszteni a hülyeséget!

    A BKV buszokat akkor már mindjárt miért nem szoríttyaki az ájpad+felhőű?!?!? :DDDDDD