• Chris05
    De látod: Nem mindenki egyforma. Sajnos nincs már természetes kiválasztódás, emiatt nem kell olyan kreatívnak lennünk, hogy a túlélésért küzdjünk, mint régen. Ha az embereket kiraknánk az erdőbe 10.000 km-re minden lakott területtől szerintem a 98%-uk meghalna 2 héten belül (Valószínűleg én először :D). Szóval nem mindenkinek van igénye arra, hogy a dolgok mögé lásson. A tv bekapcsolása közben a távirányító működési elvén sem gondolkozunk, hogy milyen lehet a kapcsolási rajz, milyen frekin megy a jel, mennyi ideig. Ezt nálunk sokkal "okosabb" emberek már kitalálták, nekünk nem kell feltalálnunk a meleg vizet.

A számítástechnikával így van az emberek legnagyobb része. Nem tudja, hogy van TCP/IP protokoll, hogy van hálókártya, Mac address, tűzfal, és a fizikai réteg (na jó, azt tudja, mert sokszor felbukik a zsinórban és az asszony is jajgat amikor porszívózik), csak rákattint a kék E-re és kész. Nem kell kitalálnunk már semmit, őseink már használták azt az 1500 cm3-es kocsonyás szervet, amit nekünk már nem nagyon kell erőltetnünk. Sajnos én így látom. Már letettem arról, hogy ordibáljak mindenkivel, hogy google. Régen nagyon sokszor eljátszottam.

Kérdés:

-Te figyelj már, Krisztián, te honnan tudsz ennyi mindent?
    -Google.
    -Jó, de mégis mit írjak be?

Ilyenek az emberek (tisztelet a kivételnek). Nem gondolkoznak.