Én 3honapja Ubuntut használok a gépen,eddig ugye engem is zavart h driver probléma meg játék hiány,söt aza fránya msn is zavart..
-most van driver pedig nem mai gépem van.jobban fut mint a windows bármeikén.
-msnre van emesnse programmal,nem h kiváltja még jobb is.(és ez azért fontos mikor minden ismeröse msnen csüng muszáj nekd is..)
-és a játékok..van egy play on linux alkalmazás amivel 1-2 katintással már most 300játékkal játszhatunk (windosos) ami bug mentes ilyen az uj fifa a pes vagy starcraft 2 is akár.de régi játékok is ott vannak.Annyi lényege h kiválsztjauk mit akarunk telepiteni betálozuk telepitöjét és egy minimál windows rendzserbe berakja.kitehetjük ikonnak stb(ubuntun).nem kel semmi utána csak elinditjuk mint ha windowson lennék és megy a játék.semmi gond vele.Ami a listában van mind visszi rendesen és ez bövül hetente de felrakhatunk probaképen mást is hátha viszi 2öt néztem meg és ment azis.
másik érdekesség hogy öcsém nagy wowos,és kiprobáltuk ezen,és sokkal jobban megy rajta több az fps is.Ahogy miden játék oylan 30% jobban megy.
Emelet vannak szoftverek és fejlesztökörnyezetek is a listában,én nagy jövöt josolok neki mert egyszerübb mint a wine lényegessen.
ugyhogy kilehet probálni,idö kérdésse minden.Aki szán a rendszerre pár órát megkedveli mert iszonyatossan egyszerü,nagyon testreszabható,és támogatotság is fejlödik.