Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
  • TheLostOne
    Egy haveromnak van 318is, nem tudom ki hogy van vele, de sztem a kuplungpedál útja túl hosszú benne, meg erre rátesz, hogy az ülésmagasságállítás elég hülyén van megoldva, és ha leengedem csak a seggrésznél süllyed, a térdeim maradnak az égbe. Felemelve meg nem tudom úgy beállítani, hogy eléggé nyújtva legyen a lábam, egyszóval nagyon nehéz benne szépen kuplungolni, mindig megkapom, hogy égetem benne. Mondjuk nézőpont kérdése, mert a haverom meg sokszor indulásnál olyan későn ad gázt, hogy morog érte a motor rendesen, hogy "most fulladnék wazze, ha nem 1.8 lennék, hanem szaros 1.3". Én meg azért meg szoktam adni neki a kellő lendületet :)

Ettől eltekintve szeretem, abban egyetértünk a haverral, hogy porszívóhangja van, de amúgy nagyon szépen jár a motor, és húz is rendesen. Kilátás szempontjából meg a legjobb autó amit eddig vezettem, elfekhetek benne úgy is látok mindent. A fékek azok meg brutálisak, aznap mikor megvette 20-30 méterrel egy kereszteződés előtt még nyomta neki 80-nál, én már másodpercekkel előtte reflexből rúgtam az anyóson a kárpitot, mintha ott lenne a fék, de mikor végre ő is rálépett gyönyörűen megálltunk, meg majdnem a szívem is XD