331
Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
-
spy803 #131 Elviszlek egy körre és elfelejted a sztereotípiákat. -
#130 itt az usába 1db swift sportot láttam :D másmilyen suzukit még soha :D ja de 1 kizashit még :D -
tom235 #129 A múlt hétvégén mi mindent kellett kicserélni az Alfán? -
tom235 #128 "Tucatkommersz, 0% THM, 0% önerő, drága a svájci frank style."
És? Attól még nagyon jó kis verda a maga kategóriájában. Egyik legjobb kisautó gyártó a suzuki.
Mellesleg a sport pont nem az a "style". Egyébként is csak itt számít tucatautónak, (nyílván azért mert itt gyártják) külföldön viszonylag ritka. -
#127 még ha valami emberi autód lenne -
spy803 #126 Akkor mi villantunk egymásnak. Mint az összes Alfa :)
A suzuki tücsökpöcs, meg hááát, nagyon gáz benne az a lámpa. -
#125 megértem!:D
amcsiba lennék én is ilyet vennék vagy esetleg még navigatort:)
-
#124 Ízlések és taslik. :D -
#123 Az nem jön be nekem. Nekem meg a mániám a gyári állapot és itt szóba jöhet a gyári tuning. :) -
#122 Embléma nélkül nem lenne szebb? Nekem mániám ez a jeltelenítés csak azért mondom. :D -
#121 itt megtehetem :D otthon nem tettem volna meg, otthon csak ventora futotta :S XDDD -
#120 Kicsit más a pofája vele ez igaz,és ez még nem 100%-os,mert a rácsozat része Vauxhall jelhez van. -
#119 Kajak jól áll neki. -
#118 Irmscher díszrács. -
#117 bekaphatod
escaladdel járni!!!nagy mázlist vagy!!! -
#116 Ez valami speckó lökös/rács? -
#115 Ja az kimaradt,hogy 2.0 16V,városban olyan 9-10 litert megeszik normál használat mellett,kint a pics@ba meg 7-8 litér:) -
#114 Most ez van...nagy meg kényelmes és nem sok gond van vele,valójában semmi.
-
#113 azért nézz utána hogy a sport mit tud... -
#112 mondjuk nekem 400 lóerőm van :D mondjuk ventoval is 10-11 literrel mentem városba :D azt az valahol 350 fölött volt lóerőbe :D -
#111 Suzuki Swift mint gyönyörű? Wat?
Valamiről lemaradtam?
Tucatkommersz, 0% THM, 0% önerő, drága a svájci frank style.
Az eddig betett autók után azt hittem valaki csak viccnek rakta be.
Az tény, hogy k. jól sikerült az új swift minden téren, de a küllem az finoman szólva is mókás. Nekem a MiB "zajos tücsök" fegyvere jut eszembe róla, meg a döbbent arcok, amikor 200 körül kiteszem az indexet nekik -
#110 nemhiszem -
#109 szintén, csak kékben :) -
Ambrus Gergely #108 gyönyörű
Biztos a polírozott szívócsövek miatt eszik sokat. -
#107 annál kevesebb azért, de ez csak 1.6.. :D
10-11L körül, azt is 98asból. (mondjuk nem mintha érdekelne amúgy hogy mennyit eszik. ha kifogy, telitankolom..) -
#106 mennyi az annyi? én 11mpg-vel járok :D ennél tuti kevesebb :D -
#105 Zárható. :D -
1.6 125 ló, gecisokat eszik -
IXEMGabeo #103 csak méregzöld színbe képzeld el, gyönyörű -
IXEMGabeo #102 baromi nagy Daewoo Esperoo-nk van:) clio ismered azt a típust? nagyon hosszú kocsi
-
IXEMGabeo #101 rossz az, aki rosszra gondol. Amikor elolvastam a topik előcímét, nem hittem a szememnek:D -
#100 A két leggyakrabban használt autó:
a sajátom, egy ugyanilyen Citroen - 1,6 - 110 LE
bátyám Volvoja - D5 - 185 LE (átvétel előtt)
-
#99 Egy haveromnak van 318is, nem tudom ki hogy van vele, de sztem a kuplungpedál útja túl hosszú benne, meg erre rátesz, hogy az ülésmagasságállítás elég hülyén van megoldva, és ha leengedem csak a seggrésznél süllyed, a térdeim maradnak az égbe. Felemelve meg nem tudom úgy beállítani, hogy eléggé nyújtva legyen a lábam, egyszóval nagyon nehéz benne szépen kuplungolni, mindig megkapom, hogy égetem benne. Mondjuk nézőpont kérdése, mert a haverom meg sokszor indulásnál olyan későn ad gázt, hogy morog érte a motor rendesen, hogy "most fulladnék wazze, ha nem 1.8 lennék, hanem szaros 1.3". Én meg azért meg szoktam adni neki a kellő lendületet :)
Ettől eltekintve szeretem, abban egyetértünk a haverral, hogy porszívóhangja van, de amúgy nagyon szépen jár a motor, és húz is rendesen. Kilátás szempontjából meg a legjobb autó amit eddig vezettem, elfekhetek benne úgy is látok mindent. A fékek azok meg brutálisak, aznap mikor megvette 20-30 méterrel egy kereszteződés előtt még nyomta neki 80-nál, én már másodpercekkel előtte reflexből rúgtam az anyóson a kárpitot, mintha ott lenne a fék, de mikor végre ő is rálépett gyönyörűen megálltunk, meg majdnem a szívem is XD -
Nekem ilyen van.
2.3i, 162 LE. Varosban 9.5, orszaguton 7.5. Persze lehet 15 les fogyasztast is produkalni
Amugy nagyon megbizhato, keneylemes, jol felszerelt: bor belso, klima, abs, tempomat, stb. es nagyon jol megy -
extramagascsaj #97 (nem saját kép) -
extramagascsaj #96 Na jah. Amúgy nekünk nem olyan celikánk van, mint neked. Hanem ilyen:
-
Ambrus Gergely #95 valami dögösebb színben nem volt? :D
inkább egy Megane dízel. -
#94 10,5 -
#93 csak a mekkora maradt le :) 2.0 16v 102KW(u.az, mint a Volvo s40) 7.éve nálam. -
#92 ez a fogyasztás lábmérettől függ mit takar? :)
Mennyit eszik ha nyugisan mész városban?