Kinek \"nagyobb\"?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
6-7 liter gázolajjal el lehet járni vele, értelmes vezetési stílus mellett. Régebben soha nem vettem volna olajos autót, de ezt nagyon nem bántam meg. Óra szerint 230000 km van benne, ami akármennyi is lehet igazából, de kopó alkatrészeken kívül, még semmit nem kellett cserélni. Pöccre indul nyáron, télen megfelelõ izzítás után. Menni meg megy. -.-
Megvétel után:
100-al ütöttem õzet, ahhoz képest, nagyon egyben maradt, bent szinte semmit nem lehetett érezni:
Napjainkban:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Abs. elégedett vagyok vele, fõleg fürgeség, gyorsaság, végsebesség szempontból... mivel rendesen odafigyelek rá, ezért szervizt nagyon ritkán látott eddig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#eljen>#eljen>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
nekeem 1.4PdTdi Fabia van de tervezek egy Audi A3-as vásárlását természetesen Fabiat nem adom el 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

http://epica.nl
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a formája nagyon bejön, a felszereltsége is tetszik, nem is eszik sokat, coupe is, tökéletes lenne számomra. 😊
vagy az utcatábla, áhh...
Amúgy 1.7 cdti astra g
Elégedett vagyok vele, nem eszik sokat, baja nem volt, nem gyorsulásra van, de városba teljesen jó, és otopályán is 😊
Képem nincs, és most lenem megyek fotozkodni 😄
Skoda Fabia
Opel Astra
Toyota Celica
(gondolom egyértelmû, hogy melyikkel vagyok a legelégedettebb)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
jó csak volt egy balesetem vele mikor tetõre raktam, hamarosan jön a festés és olyan lesz mint új korában
anno 1987
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én csakis sportkocsikat nézegetek, elsõ nálam a vizuális hatás, aztán a lóerõ/fogyasztás arány.
Most gondolkodtam egy jaguar xk8 ban, de az szarul fogyaszt és ford motor van benne, viszont nekem nagyon tetszik a belsõ kialakítása és az alakja is bejön.
2,5 "Véhat,ótómata".Istenkirály verda.Az olajat szereti,de ezt leszámítva semmi baja.Otthon Gyõrben 12literrel eljártam vele.Itt svájcban 10,5 volt az átlag.De most pihen...
mert megvettem ezt:
735i "Vényóc".Ez meg aztán Überistenkirály.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!