Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
  • hpx68tl
    #289
    válasz a 272es hozzászólásra
    Na ne gyere már a renault clio-ddal! Azokból mekkora a legerősebb??.....kb 101 lovas? Haggyad már magadat...... városban 60-ig lehet hogy jo vagy a kis tömeg miatt,de a városon kívűl.... Mondjuk nekem világ életemben benzinesem volt, most is benzines audi a4 -esem van,de azt azért megnézném ahogy erőlködsz a cliocskaval.... esélyed se lenne.. 50ig talán tartanád magad,aztán elszaladnának velem a pacik :)
    Az a baj,hogy ti csak azokat az enyhén kiöregedett audikat/bmwket látjátok meg az úton, amelyikekben már benne van 3-450ezer km,s letaposásnál okádják a feketét... De még mindíg mennek!azok az öreg dieselek... én sem szeretem a dieseleket,de azt tényleg megnézném ahogy a clioval lenyomsz egy 2000-2001 es audit/bmwt. kicsit eltévedtél az évjáratokban... egy 2001es évjáratú zajudit/bömöst csak hátúlról nézegethetsz (hozzáteszem.: sofőrfüggő)
    Amikre te gondolhattál,a régi audi bmmw dieselekre, azok a szivar audi/audi 100 az a6 elődje/ audi80 az a4 elődje, ezek már 80-ban, 90-ben is az utakat rótták....