Kinek \"nagyobb\"?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eksy
"Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár."

"...és...szerintem...bizony."

Frosty01
elfogyott

practitioner of the forbidden arts of death

Sickness
Ne offoljatok már... Pepsi?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

báttyó02
:ASdasd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mabbak
halálba kell forgatni, de kihozom belõle :D

óra szerint 230 -.-
clio1616v
bír menni 65-tel? :D (hülyéskedtem....)
-természetesen nem rólad általánosítottam

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

amikor ezt az oldalt is megálmodtam, de most hogy nézem 2011 ben 15 ös túllépésért büntetnek, tehát akkor 65-ig nem büntet

http://gyorshajtaskalkulator.co.cc/gyorshajtas_buntetesi_tetelek.html

mabbak
850.000 ftért jutottam hozzá egy (illetve alkatrészekkel együtt másfél :D) mostmár 16 éves dízel audicsodához, mégsem gondolom magamat húdenagyembernek -.-
haladni szeretek, de ha megelõzök valakit, akkor nem szerencsétlenkedek elõtte, hanem igyekszek tovább, az meg evidens, hogy városban 65-nél nem állok bele más seggébe, mer' audim van -.-

:DD
ezt mikor álmodtad?
clio1616v
van egy réteg... akik gazdagnak képzelik magukat mert 2 milláért hozzájutnak ezekhez a szar alulfelszerelt 10éves dízel csodákhoz, audi bmw stb...

és magukban forrongnak, hogy a fehér mezeinek hitt clio hogy nem 50-nel megy elõttük :D és miért nem fékez a kanyarok elõtt és a körforgalomban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco
Itt meg 51-tõl jöhet a csekk.Közlekedik is mindenki 47-48-cal.
Igen,még "azaudisok is,meg a béjemvések is"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

68 tól büntetnek, úgyhogy az még belefér
engem azért megbüntettek 30 ezerre mert 69 el mentem
de 68 ig nyomhatod, kutya nem szól hozzád

Carmang
"amikor 50es limitnél szabályosan megyek 65-tel"

:DDDDDDD

Carmang
Nekem ez az agyrémem, ha valaki beelõz, csak azért hogy elõttem legyen 10 méterrel, ne pedig mögöttem. Ha én leelõzök valakit, akkor el is húzok tõle.

Falkon
Audisokat ne tartsd fel! :DDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mabbak
Ezek az A6 tulajok már csak ilyenek. :D
clio1616v
szoktam is csóválni a fejem, amikor 50es limitnél szabályosan megyek 65-tel és ott jön rám agresszívan, mert VW passat, BMW 3as vagy Audi A6 :D... ugyanmár

Nálam is ugyan ez van.. sokan versenyezni akarnak.
A másik véglet amikor oszlopokban cammognak elõttem a kocsik, elõl vagy lomha kamion van, vagy egy idõs nyanya vagy tata vezeti a szakadt suzukit.

Inkább elõzgessenek, azt jobban szeretem. Ha 110-120 al mehetek, nem érdekel ha valaki beelõz 130 al erõlködve mert komplexusa van.
Leszarom, csak aztán ne kelljen már pár perc múlva õt kerülgetnem mert belassult.

clio1616v
még én se fotóztam bár hétvégén már megvolt az elsõ takarítás

10 fölötti fogyasztásra számoltam, de 8,6 liter most az átlagfogyasztása, ami furcsa még, hogy 6. fokozat is van és 5-ben úgy indul el 40rõl mint az 1.6os 3.ban :D

TomSolberg
Hmmm RS :O
Akkor az drága lehetett, azt hittem gyengébb.
Mondjuk azt pörgetni kell, hogy leadja a 200 lovat.
Vezettem egy Megane Rs-t de azt is szét kellett forgatni, asszem 7500 körül szabályoz, de még menne tovább is, alacsony fordulaton lehetett vele átlagosan is menni.
Én tuti nem állnám meg, van amikor direkt megpróbálok odafigyelni a fogyasztásra, de mindig elkap a hév, vagy megelõz valaki vagy csak olyan kedvem van és visszagangolok és kicsit kihuzatom, csak poénból mert jó a hangja :D
Meg most hogy jött a jóidõ kapott a hátsó oldalablakokra fekete mély sötétítést, meg 18 colos alufelniket.
Így jobban megnézik, majd lesz fotó is róla nemsokára, csak legyen idõm, és kimegyek vele valami szép helyre fotózkodni.

clio1616v
egyre erõsebb motorral veszem/vettem az autóimat

volt egy Clio I 1.2 RN
aztán egy szürke Clio II Privilege 1.6 16v utána egy fekete Initiale 1.6 16v
most meg a Clio III RS CUP

dupláztam a lóerõket :D 52 115 és 197

egyre inkább tudom megállni a "versenyzést"

amióta megvan a fehér RS mindenki meg akar elõzni... :D meglátják a hátulját és megvadulnak még a szuzukikkal is :D

TomSolberg
dehogy növöm, mindig bennevan ez a vágy, hogy visszaelõzzem az embereket.
Tavaly nyáron adtam el a A180 cdti mercimet mert nem ment jól, azt is azért vettem mert azthittem kinõttem.
:D
Na de hát úgy néz ki hogy mégse.
Kár h eladtad a régi cliód, bár az új sokkal szebben néz ki!

clio1616v
majd kinövöd...

TomSolberg
nekem van a legjobb verdám, amivel száguldozni is szotkam rendjén módja szerint.

clio1616v
ha nem offolnátok szét kiderülne :)

clio1616v
mintha pár hete a budaörsi tescoban láttam volna kfc-t kajáltak a haverjával

The Protector
Pedig ez a Pepsi gyerek nem tûnt egy hazug arcnak,de ezek után.....LOL

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ittvan õ, csak ide nem mer írni
Sickness
Azt már tudjuk, hogy Éva ment vissza a Való Villába, de Pepszi hol a búbánatos picsában van már?! Most próbál alkalmazkodni a kinti élethez, ahogy azt javasolták neki? Vett egy angol kiosztású klaviatúrát és próbálja elfelejteni az ékezeteket? Esetleg tuningolja az autóját? Netán lement az Arnold GYM-be és fekve nyom haccázzal?

úgytûnik..
Akkor most hogy õ kiesett kinek van a legjobb kocsija?

Effe88
na most akkor mi van???:D nem is pepsié az escalade vagy mi:D???

Sickness
nyomorék. már azt sem hiszem el, hogy õ van a képeken amiket linkelgetett.

Martinez01
Jaa xD
Én nemtuttam hogy itthonvan...:D

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

tommygear
egész nap fent volt szinte, nem mer már beírni ide :D
ezek után nekem se lenne képem
Sickness
Szegeden délután 5 van? És dolgozik?!

Martinez01
Hát arra énis kíváncsi vagyok:), bár ott déltán öt körül van, szval lehet dógzik még :D.
Megmég arra lennék kíváncsi, hogy a modik merre vannak, az ilyen trollkodás közepette?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

biztos most repül vissza az usába :D
Sickness
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol a pepszi?

sovatalevi
na ja :D csicska gyerek

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ic3 m4n
ebbõl is látszik hogy egy csicska vagy<#smile><#integet2>

Frosty01
csak x1 kurjon seggbe végre, mi? XD

practitioner of the forbidden arts of death

bármit megteszek neki amit csak mond

sovatalevi
Ha a baratod azt mondja ugorj kutba megteszed? nha lol -.- Jaja,huzz innen dizel fejü turbo szájú...huzz a vérbe -.-

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ic3 m4n
Takarodj már innen te senkiházi buzi, az aláírásodat meg kurvagyorsan cseréld le, mert ha egyszer megtalállak úgy állcsúcson rúglak hogy ott halsz meg te kis nyomorék buzeráns.

várom a bant, de leszarom mert ez a buzi kurvára irritál

Büdös Bohóc
helyesírást is próbáld ki esetleg, mert még arra se telik, hogy helyesen leírd a szaros aláírásod

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ujjal? miva? Én raktam ki, mert õ mondta.. amint írtam is, csak te még nem tudod értelmezni a magyart, ezért nem érted mit írok, arról meg én nem tehetek.
de most már szálljál le rólam, mert miattad fognak megint megbüntetni.

és a barátod rakta ki? hagyjuk már...ujjal nem akarsz másokra mondani miután vmi hülyeséget mondtál,h õ volt?

nem az én ötletem volt ez az aláírás, hanem egy fiú barátomé..
egyszer írtam neki ezt..és õ meg azt mondta hogy ezt tegyem be az aláírásomba, én meg azt csinálom amit mond <#duhos2>
..nyugodj meg nem miattad van ott

nem volt vicces amit írtál, és az aláírásod sem az (ha egy csajt meglátnék az ágyamba, olyat belerúgnék)
kettõnk közül te vagy a faragatlan...én csak a te stílusodban reagálok a kinyilvánított gondolataidra

takarodj már innen