11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • morcosqtya
    #41
    (teljesen egyetértek, de megbántani (itt sem) akartam a tulajokat, mert van akinek TÉNYLEG ez tetszik.. és büszke rá.. és fogalma nincs a különbséghez egy komponens hifi sztereó erősítője és az Ő egész rendszere között megbúvó minőségi (ezen keresztül árbeli) különbségről, vagy az egész rendszer hangzásáról.. (és ezért nem lehet elítélni)
    Bár némelyikük rájön amikor meghallgatja pl nálam, majd hazamegy... aztán felhív telefonon, hogy jajjjj, hol lehet "külön hifit" venni... :)))
    Vagy a munkatársam aki eljött zenét hallgatni és éjfélkor még írta az e-mailt hogy nem tud aludni, úgy felpörgette az élmény, teljesen új volt neki, ilyet még nem hallott, másnap már erősítőket nézegetett a Vaterán.

    Erre megint annyit tudok mondani, hogy mindenkinek mások az igényei, és az ízlése.

    Nekem nem felelne meg egy ilyen hifitorony / minihifi, de tiszteletben tartom azt is ha valakinek igen, téríteni nem akarok, azt se szeretem ha engem próbálnak téríteni, mert mindkét oldal próbált már... eredménytelenül.
    Nem TUDOK fröccsöntött műanyag dobozba épített "hifin" zenét hallgatni, nem is fogok soha.
    Nem AKAROK 1 millió forintos (és a feletti) cd-játszót, hiába LINN, vagy McIntosh, a fülem nem igényli, a pénztárcám meg nem bírná..

    Én megtaláltam az egyensúlyt, és ez a legjobb mindenkinek, ha az igényét és a lehetőségeit közös halmazra tudja hozni, majd megtalálja az "igazit".. :))

    Mint a szerelemben.

    ON:
    A TEAC-nak is voltak hasonló komponens-mini-hifi darabjai. Azok tetszettek.