• xrt
    "Még mindig nem látom az, hogy miért írod azt amit. Lennél szíves válaszolni? Hánysor kell még kérni? A hozzád hasonló egyéneket egyszer figyelmezette az egyik tanárom vizsgán, ha nem válaszolt vagy nem a kérdésre. Aztán repültek. Tőled hányszor kell még kérdezni.

Kibaszottul nehéz felfogni, hogy az én érveim is azok, amit halgatyó és Faustus írt?

Szabad kérdeznem, hogy hány éves vagy? Mert értelmi képességeid felől erős kétságeim vannak..."

Ha te ennyi káromkodással és sértegetéssel bármilyen iskolát végigjártál akkor csodálkoznék. Szerintem te egy 4x-es nyugdíjas katona lehetsz, a módszerváltás előtt és utána pár évig volt szokás ilyen szóhasználattal és alulképzettséggel hatalmi pozícióba kerülni, ahol ez volt a divat mind a 10 alád sorolt ember kapcsán. Most pedig láthatóan itt éled ki magad.

Én is kérdeztem már a környezetre való hatásokkal kapcsolatban sok mindent, valahogy sosem kaptam választ. Mindig csak az jött hogy minden határérték alatt van. Nem érdekes hogy ilyen híreket is lehet olvasni, ráadásul ez továbbra is csak a publikus rész:

"A munkát azután állították le, hogy a reaktorok közül kettőből gőz és füst szállt fel.
    Evakuálták a személyzetet hétfőn a földrengés és cunami következtében megrongálódott Fukusima-1 atomerőműből, miután a 3-as reaktorból füst kezdett felszállni
    A japán kormány szóvivője szerint egyelőre lehetetlen megmondani mi az oka a füstnek, mert az erőmű dolgozói jelenleg képtelenek megnézni, hogy mi zajlik bent a reaktorházban, tette hozzá. A munkások továbbra is azért küzdenek, hogy lehűtsék a reaktorokat."

Ugye ez pl. milyen tudományos indok? Na de ha már neked mindenképpen értékek kellenek az abszolút tiszta és biztonságos erőművel kapcsolatban:

"A jód-131 izotópjának a megengedett határérték 126,7-szeresét, a cézium-134 izotóp 24,8-szorosát mérték. A kobalt nagy arányát is kimutatták a tengerből vett mintákban."

Remarknak írott válaszod pedig nem összehasonlítható egy ilyen katasztrófával:
    "Ennek semmi köze az NWO-hoz. Ez statisztika. Pl. a legveszélyesebb élethelyzet egy áltag fővárosi számára autóba ülni, a járdás sétálni és átmenni az úton. Statisztikailag ebbe halnak bele a legtöbben és semmiféle ráhatásod nincsa arra, hogy az alapvető környezet más legyen."

Tudod az hogy lelépsz a járdáról szétnézés nélkül, az a te döntésed. Ha mondjuk egy atomerőművel gond van és emiatt sérül az élettered, azt egy közelben lakó csak elszenvedi nem dönthet róla.