• kukacos
    #98
    Látod, te vagy az a buta tömeg, akit hatalmukba tudnak keríteni. Látszik abból, hogy kevered a tudományos és az összeesküvés-elméleteket, tehát gőzöd sincs egy gondolat valódi szépségéről. A Föld kereksége egy tudományos elmélet, amit ügyes ötletekkel már a régi görögök is igazolni tudtak. Nem kellenek hozzá ufók, zsidók, háttérhatalom, csak gravitáció, lehet ellenőrizni vagy elvetni. A HAARP-ozásban, mint gondolatban semmi szépség nincs, semmi magyarázó erő, semmi ahá-élmény, ellenőrizhetetlen képzelgés, amit bármilyen ténnyel szemben is fel lehet tartani.

    Én nem gyűlölök senkit. Amíg az őrültek elvannak magukban, semmi gond, virágozzék száz virág. Csak félek a hülyék uralmától, pontosabban attól, hogy nem vagyok képes a nyelvüket beszélni, és ha egyszer hatalmat kapnak, idomulnom kell hozzájuk. Vajon meg tudnám-e neked tanítani, mitől lesz szép egy gondolat, hogy ne tudjanak befolyásuk alá vonni? Nem vagyok benne biztos.

    A történelemben előfordult már, hogy összeesküvés-hívők kaparintották meg az uralmat, pl. 1933-ban, Németországban. Államvallássá emelték, milliókat bolondítottak meg. A veszélyes az, amikor ezek az emberek tehetséges manipulátorok, a közbeszéd elrugaszkodik a valóságtól, és fontosabbá válik, hogy hogyan mondod, mint hogy mit mondasz. Sajnos Mo-on is vannak erre utaló jelenségek.