opeca#29
Én is ezt kérdeztem, nem én hoztam szóba a felnőtt-filmet. Azért mert készen kapsz egy történetet miért baj? Te vagy a néző, ő a rendező. Mindenkinek megvan a szerepe. Te nézed, ő azért kapja a pénzt, hogy téged leültessen a film elé és elégedetten távozzál.
Most a munkáját akarod elvenni, vagy esetleg nem akarod megdolgoztatni a pénzéért?
Ha te akarod összerakni a filmet a fejedben, akkor csak ilyesmikre tudok gondolni.
Amúgy nem ez volt a téma alapja szerintem, mert itt nem arról van szó, hogy érthetetlen a film. Sőt, ezen a filmen nincs túl sok gondolkodni való, egész a kép.
Itt egyszerűen leírtam a véleményemet arról, hogy nekem miért nem nyerte el a tetszésemet. Aztán ugye volt aki szerint ez a felnőtt film. Én meg erre reagáltam, hogy miért kell egy szerintem unalmas, klisékre épülő művészfilmet úgy aposztrofálni, hogy na ez az igazi felnőtt film? Mert más filmek is vannak, amik szerintem felnőtteknek inkább szólnak és mégsem unalmasak, sőt egyenesen szórakoztatóak.
Ezért nézek én inkább Anime-okat mert azokban legalább van igényesség,meg jó történet, meg felnőtt tartalom meg jó kis drámai színezet. Persze azokból is van kicsiknek való meg gagyi, de még mindig fényévekkel előrébb tartanak hálivúdnál.