Retechegér#11
Alábecsülitek, a google igenis képes teknikailag megcsinálni, sőt levelet elhelyezni is, törölni a postafiókotokból, stb. Ugyanígy titkos projectek leveleit is elolvassa, szabadalom előtt álló leveleket is. Pl. 6an összeültök és kidolgoztok egy soha nem látott nem használt dolgot (pl webeset), odaadjátok a tanárotoknak, hogy véleményezze, és vinnétek másnap a szabadalmi hivatalba. A tanár meg elküldi nektek vissza a doksikat mailben (google-n keresztül), hogy faszák vagytok, minden rendben van vele. Másnap mentek szab. hivatalba, és a kisasszony szépen mosolyogva elmondja, hogy már a nyitási idő előtt fél órával megjött a kérvény a google-től ugyanerre, és már megadták nekik! Neh, ezért dolgozni éveket!
Szóval jó is meg nem is ez a cég, jó mert kurvanagy, és ezzel marhagyors kapcsolatokat építhet ki és gyors webes alkalmazásokat, másrészt Company (amit sokan elfelejtenek), és mint Co. nem lesz szívbajos ha egy technológia ellopásáról van szó. Biztos vagyok benne, hogy van már kész algoritmusuk ilyenre is (én legalábbis ha ez a Co. lennék, írtam volna már rég). Azt ha vki csámcsog ezen hogy hát bementünk és a google (vagy vmelyik alcége, leányvállalata - nem muszáj direkt, lehet magyar módszerrel is) már beterjesztette a kérvényt előttünk, hát azokat nem dobja majd ki a találati lista. Ha megkérdezik nagy nyilvánosság előtt hogy ez hogy lehet, akkor megmondjuk hogy hát nem cachelte, és egyéb bullshiteket ahogy szokták. És a többi, amire még én sem gondoltam (még).