• Zolorado
    #23
    Szerintem meg mindenki menjen vissza az erdőkbe, másszunk vissza a fákra! Sőt, a legjobb az lenne, ha az óceánba másznánk vissza...

    Ez a táblaPC is az androidos "okos" telefonok tipikus esete. 2 hete körül volt itt a za cikk, miszerint az informatika fejlődése nem az igényeket követi, hanem a profitot, és igényt keltenek rá, a sok hülye meg megveszi, mert úúúúúúú, kell nekem.

    Az androidos "okos" telefonokról meg kiderült (már fél éve, és nincs javítva azóta sem), hogy néha véletlenszerűen nem a címzettnek küldik az SMS-t, hanem másnak, és azt jelzik, hogy jó helyre ment. És pl az én "buta" 3-éves telefonomon is lehet emilezni, f#szbúkolni, zenét nézni, és filmet hallgatni, könyvet olvasni, hasznos (és haszontalan) alkalmazásokat rátelepíteni, fényképezni, videózni, sört nyitni. És SMS-t is küldeni.
    A kijelző erős napfényben persze olvashatatlan, hacsak nem nyomom fel maximumra a fényerőt, a hangminőség olyan mint a '60-as években, és még a hívásvárakoztatás sem működik, csak bepittyeg a foglalt jel... ezek felhasználói igények lennének.

    Na ez kicsit talán offnak hangzott, de nem az, ugyanaz az eset. Lenyomják a torkunkon, mi meg megvesszük, de minek?