• papi08
    Egy hosszabb pm-ben szereztem anno mobilarena forumon egy + WP felhasználót. Ide másolom betűhíven, hátha segít :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az eddigi véleményem a telefonról és a rendszerről:
    + Egyrészt piszok gyors, ez tagadhatatlan :D ;
    + Jól reagál az érintésekre (ez nem az összes tapizós telefonról mondható el);
    + Telefonhoz képest egész kellemes fotókat csinál, még az kamera is;
    + Nekem az üzemidő nagyon nagy, egy Desire HD után szinte felüdülés;
    - Nekem néha egy kicsit jobban felmelegszik, de lehet csak én fogtam ki "hibás" darabot;
    - A frissítések kuszasága. Van aki már egy hónapja használja a GDR2-es updatet, és van aki még most sem kapta meg.
    - A böngésző nem jegyez meg jelszavakat, és e-mail címeket, az néha kiakaszt :D
    +/- Ez egy zárt op rendszer, ennek vannak előnyei, hátrányai. (testreszabhatóság, programok mennyisége)
    Hiányossága...hmm...engem zavar hogy nem az új HTC hangszórók, a BoomSound™ van a telefonban :P
    Én eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Elvégre megdönthetetlen a szoftvere (nem fagy le, nem akad), és nem indul újra random. :D
    Ha kérdezik is, el tudom mondani hogy koptattam már Androidos, Symbian-os, telefont, volt már BlackBerry-m, de egyik sem volt ennyire stabil :D
    Példának okáért az Androidos telefonom egyszerűen újraindult, ha vakuval fényképeztem, és naná hogy a képet sem mentette el :D De volt olyan is, hogy majdnem elkéstem reggel, mert az éjszaka folyamán kikapcsolt, pedig teli volt az akksija. :D
    Miért váltottam WP-re? Nem is tudom..
    Ez egy zárt rendszer, és nem fér hozzá minden harmadik program a fájlrendszerhez, nem tudnak belepiszkálni az OPrendszerbe, mint az Androidon. Igaz hogy nincs rá egy billentyűzet progi sem, (én azért hiányolom a SwiftKey-t :( ) de legalább tudom hogy senki nem fér hozzá a személyes adataimhoz egy programon keresztül. :D

((A pm- egy HTC 8x-ről szól))

Lehet kicsit elfogultnak tűnik, de a mai napig ugyan ezt állítom a rendszerről.

Chatre, böngészésre, videónézésre tökéletes. Akár egyszerre is. :D