5743
  • Gladiator
    Na, vettem egy Surface-t, most mar total Windows kocka vagyok:D Viszont nem tudjatok hogy lehet kikapcsolni a syncet a gep es a surface kozott? kicsit idegesito, hogy a csempek elrendezeset is szinkronizalja, pedig egy 17 colos kepernyon kicsit maskepp rendezem el oket, mint egy 10 colos tableten...
  • fook
    Most a legfontosabb hogy amit felrakok az adminfiókra azt telepítse a másik felhasználóra is automatice , ne kelljen átmászni.
    Appok közül amit sehol nem találtam az a youtube. csak youtube pro meg hasonlókat hoz be , ezekben pedig én nem nagyon bízok. Soundcloud appot sem találtam , és hírappot sem. Ami még érdekes számomra , hogy a tilos rádió applikációját win phonera nem engedi leszedni. ha böngészőből próbálom akkor azt írja hogy a fiókomhoz nincs winphone kapcsolva , pedig ugyanazzal az accal szedtem le az áruházból is. Áruházban pedig nem találom.
  • Jim Morrison
    le is buktatta magát a szivárogtató a jó kis térképpel :D
  • papi08
    Igen, azok a következő verzióban jönnek :)

Videón az asszisztensünk, Cortana :)
  • maffioso
    upsz elnéztem, a másik kommentedre akartam
  • papi08
    Mi érhető el most is? :D

Igen, ez normális. Azonban ha törölsz, akkor is megmaradnak sajnos :)
  • bon
    Elérhető lesz frissítésként és igen normális az abc-be rendezés.
  • maffioso
    Ez elérhető lesz updateként is, vagy csak új készülékekre adják ki?

más: Felraktam egy rakat alkalmazást, és a listában betűnként rakja ki, ez normális?
  • papi08
    Egy hosszabb pm-ben szereztem anno mobilarena forumon egy + WP felhasználót. Ide másolom betűhíven, hátha segít :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az eddigi véleményem a telefonról és a rendszerről:
    + Egyrészt piszok gyors, ez tagadhatatlan :D ;
    + Jól reagál az érintésekre (ez nem az összes tapizós telefonról mondható el);
    + Telefonhoz képest egész kellemes fotókat csinál, még az kamera is;
    + Nekem az üzemidő nagyon nagy, egy Desire HD után szinte felüdülés;
    - Nekem néha egy kicsit jobban felmelegszik, de lehet csak én fogtam ki "hibás" darabot;
    - A frissítések kuszasága. Van aki már egy hónapja használja a GDR2-es updatet, és van aki még most sem kapta meg.
    - A böngésző nem jegyez meg jelszavakat, és e-mail címeket, az néha kiakaszt :D
    +/- Ez egy zárt op rendszer, ennek vannak előnyei, hátrányai. (testreszabhatóság, programok mennyisége)
    Hiányossága...hmm...engem zavar hogy nem az új HTC hangszórók, a BoomSound™ van a telefonban :P
    Én eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Elvégre megdönthetetlen a szoftvere (nem fagy le, nem akad), és nem indul újra random. :D
    Ha kérdezik is, el tudom mondani hogy koptattam már Androidos, Symbian-os, telefont, volt már BlackBerry-m, de egyik sem volt ennyire stabil :D
    Példának okáért az Androidos telefonom egyszerűen újraindult, ha vakuval fényképeztem, és naná hogy a képet sem mentette el :D De volt olyan is, hogy majdnem elkéstem reggel, mert az éjszaka folyamán kikapcsolt, pedig teli volt az akksija. :D
    Miért váltottam WP-re? Nem is tudom..
    Ez egy zárt rendszer, és nem fér hozzá minden harmadik program a fájlrendszerhez, nem tudnak belepiszkálni az OPrendszerbe, mint az Androidon. Igaz hogy nincs rá egy billentyűzet progi sem, (én azért hiányolom a SwiftKey-t :( ) de legalább tudom hogy senki nem fér hozzá a személyes adataimhoz egy programon keresztül. :D

((A pm- egy HTC 8x-ről szól))

Lehet kicsit elfogultnak tűnik, de a mai napig ugyan ezt állítom a rendszerről.

Chatre, böngészésre, videónézésre tökéletes. Akár egyszerre is. :D
  • Jim Morrison
    Nem használok windows phonet, úgyhogy ne vedd készpénznek.
    Szerintem a legstabilabb rendszer, én egy régebbit használok fejlesztésekhez (omnia7), de van a családban egy lumia 920 és 520 (?), és egyiken se tapasztaltam még akadást se (Ellenben androiddal meg ios-el ugye).Fagyásról se tudok nagyon, apukám a lumia 920-at elég intenzíven használja, de nem emlékszem, hogy valaha is szidta volna, mert döcögött, stb. Appokról majd a többiek beszélnek, de ha minden igaz Viber már megfelelően működik.
  • Harvey89
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, nokia lumia 925-öt szeretnék venni, de nem igazán ismerem a windows phonet. Tudnátok mondani róla véleményt? Elsősorban a megbízhatóság a fontos, akadások, fagyások szoktak-e jelentkezni? Nagyrész chatelésre, böngészésre, videó nézésre használnám, láttam hogy van rá viber, whatsapp, fb...ezek jól működnek? Köszi a segítséget!
  • Jim Morrison
    windowsos tab beállításokon mire gondolsz?

Ha leírod milyen appokat keresel, szerintem tudunk írni alternatívákat/linkeket hozzájuk.
  • papi08
    Annyi újdonság lesz hogy csuda!

Videó:

Verge cikk: http://www.theverge.com/2014/2/11/5400660/windows-phone-8-1-features-leaked

WPCentral cikk: http://www.wpcentral.com/developers-leak-new-features-windows-phone-81-sdk

WPCentral cikk(2): http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-sdk-gallery

Én igen csak várom :D
  • fook
    Tudna nekem valaki segiteni Windowsos tab beállításokban?
    Ez az első wines rendszerem , és sok mindent nem tudok benne. Elsősorban az appokkal vagyok bajban. első kérdásem az lenne , hogy az egyik fiókra már feltelepített alkalmazásokat hogyan tudom felrakni egy másikra ? érdekes módon az áruházban nem találok semmit , amit a másikpn egyből behozza. (itt olyan appokra gondolok mint pl: facebook , gmail, viber stbb...). Másik kérdésem pedig az hogy tényleg ennyire nagy hiány van az appoknál vagy csak én balf****kodok , és nem tudom hol kell keresni?
    Annak (Azoknak) a kedves Emberek/nek akik tudnának segíteni , előre is köszönöm
  • maffioso
    820 lett, ma reggel vettem át. Eddig tetszik.
  • maffioso
    az lesz, de mit értetek az alatt, hogy csak memóriába tud telepíteni? Belső tárhelyre? Tehát nem sd-re? Nem gond az.
  • recko2234
    Ha nem használsz sok alkalmazást, akkor 820 tökéletes, mivel a WP8 csak telefonmemóriába tud alkalmazásokat telepíteni.

De mindenképp Nokiát válassz, mert millió extrával gazdagodol!
  • Gladiator
    csak a nokia.
  • maffioso
    Üdv!
    Tudnátok segíteni a döntésben? Xperia p-ről váltanék wp8-ra, de nem igazán tudok dönteni. Felmerült az 525, mert olcsó, a htc 8x, mert már nem vészes és cserébe elég sokat tud, a 820 használtan. Vagy esetleg van valami, amit még érdemes számításba venni? Valamelyiknek van valami nyűgje? Esetleg van amelyik telefon szoftveresen hiányt szenved bizonyos funkciókban?
    Köszi a válaszokat előre is.
  • Jim Morrison
    ne add fel, lehet hogy most a 8.1 bemutatókor megint lemegy a dev acc ára, 8.1 dollárra :c
  • wantonly
    Már rég elmúltak a diák éveim. :)
  • benőmenő
    Igen, a bme-s nyíltnapon is mondták, hogy lehetőség van arra, hogy appot készíts úgy, hogy fizetik akár mind a 3 platformra a dev díjat és biztosítanak teszt készüléket is.
  • kifli
    egyetemi diákoknak ingyenes, ha esetleg ez vonatkozik rád :)
  • wantonly
    Aha, köszi. Közben olvasgattam és igazából ez bonyolultabb, mint gondoltam.

Úgy látom, hogy itt a fejlesztéshez Windows 8 oprendszer kell (nekem 7-es van és nem szeretném cserélni) és ez mellett amit írsz, hogy elő kell fizetni rá (ami jelenleg legolcsóbb csomagban is 4.000Ft felett mozog).
  • Jim Morrison
    Feltenni egyszerű, submit app :D WPDevCenter
    Kell egy developer account (elő kell rá fizetni). Én még anno akkor fizettem be, mikor még 8eurót kellett érte fizetni (rá egy évvel később fejlesztettem az első appomat ^^)
    Miután lett egy dev accot, be tudsz jelentkezni egy online felületre, ahol van egy nagy submit app gomb. Azután már csak fel kell tölteni a xap fájlt, meg ki kell tölteni pár dolgot az alkalmazással kapcsolatban. Utána pár nap míg leellenőrzik, és ha minden jó kikerül az Áruházba.
    Pontosan melyik része érdekel? :)
  • wantonly
    Ha nem titok, hogyan lehet ilyen applikációkat feltenni a Windows Store-ba, mint például ez az Álmoskönyv?
  • recko2234
    Olvastam pár cikket, de idáig nekem feleslegesnek tűnik :)
  • Jim Morrison
    jól néz ki

leaked
  • Tibi7
    Nekem 7.8 van :( Bárcsak lenne 800-asra is wp8. Simán elbírná a hardver.
  • papi08
    Szóval nem :( :D
  • Jim Morrison
    A külcsín lesz az utolsó dolog amivel foglalkozni fogok... :D
  • hykao
    100GB ingyen tárhely a Cloud Mail.ru alkalmazással
  • papi08
    Ééééés, hasonlítani fog az én terveimre a progi? :P :D
  • benőmenő
    szintén wp8
  • recko2234
    Én szívem szerint írnék a Microsoftnak, hogy a WP7-et szüntessék meg a p*cs*ba :D

WP8 itt is :)

(De tényleg, nagyon gyér op.rendszer a 7-es)
  • Jim Morrison
    akkor egy kicsit megnyugodtam, mert nem akart menni a bejelentkezés, de mint kiderült, csak rossz Content-Type-ot használtam (emiatt szarakodtam pár órát), így végre működik a bejelentkezés.
  • papi08
    Én is WP8-al használnámmmm :)
  • kifli
    én wp8-al használnám :)
  • Jim Morrison
    Itt akik használnának SG fórum klienset, tőlük kérdem:
    Ugy win8 van a telefonjukon?
    Mert a 7.x verzió sok mindent nem támogat, nagyon nagy macera azzal is kompatibilissé tenni az appot (persze HA sikerül a win8as, akkor lehet hogy megpróbálom 7.1+ os támogatást is)
  • kifli
    hát nemtudom, az enyém német vodás. Magyarra volt állítva végig, de így is frissített....