Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Nesze neked vip..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Menüikonnak?

http://sg.hu/galeria/1185174001/11851740011384110022.jpg

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
jobb oldalt mikor csak kitûzzük, bal alul meg a másodlagos csembe, ehhez csak egy háttérkép kell és kész.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
esetleg kékes? :p
Mikor családtagok itten kérdezték tõlem hogy min dolgozom, és mondtam hogy álmoskönyvön, akkor mindenkinek a Krúdys álmoskönyv jutott eszébe, úgyhogy ha minden klappol akkor újra nekiugrom a Krúdy féle álmoskönyv feldolgozásának. borítója
Itt a mostani állapotban az ikon:

Mivel a szöveg olvashatatlan uda ugyanez az ikon kéne csak szöveg nélkül. Alap csempének tökéletes (amikor hosszan nyomod az appot és pin to start.
Esetleg lehetne olyan, hogy a szöveg helyett egy fej elfektetve félbe vágva a kép alján esetleg fölötte buborékban a ?!? vagy egy ágyon fekszik és szintén buborék stb.

Másodlagos csempének amit menün keresztül ki lehet rakni arra jó a #3926 ban szereplõ második kép elrendezése szerintem csak a leírás helyett a program képe.
Nem tudom lejött e, de ergó 3 féle kép kell 😊 És ha nem tudom megoldani programsorokkal, mindegyik vagy 2 ezekbõl vagy 16 színben 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Jogos! 😄

13 éve itt. Szép idő.

Király!

A lilát azért gondoltam mert a legtöbb álmoskönyves app és oldal Lila színû 😄

De ha lesz a beállításokban olyan, hogy válaszd meg a csempe színét, na az ütni fog! 😄
papi08
😊

Aztán ha kész a program, tessék elküldni a devportalnak, hogy küldjék vissza ki nekünk, tesztelõknek az appot, had lássam milyen is lett 😛 😄

Bardocz: Igen, az elég szar szokott lenni..😄D

13 éve itt. Szép idő.

bardocz
A legjobb az, amikor sokáig nem megy az ember emberek közé, és elkezdenek ilyen emlékek beugrani álmokból, mintha az valóság lett volna 😄D
Jim Morrison
<#eljen>
nekem tetszik 😊

papi08
Ez áruházi kép terv. Fõleg úgy született hogy nekem a legtöbb álmom összefolyt katyvasz, és semmi nem marad meg belõle 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
huhú, ezek nagyon szépek. Én igazából nem tudom mi lenne jó, gondolkodtam hogy lehetne összevonni az álmot a megfejtéssel meg tudok ezekkel, hogy egybõl lejöjjön mire való az app de egy ilyen is simán jó lenne helyette 😄

Igen, a csempeszíneket majd a user eldönti, de hogy milyen legyen maga az alkalmazás ikon amit látni storeban meg az alkalmazásoldalon (app drawer androidon 😄) nem tudja 😊

papi08
Lila? Majd a felhasználó eldönti, hogy milyen színûek lesznek a csempék 😛

Amúgy köszönöm 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ez sem rossz, csak legyen lila. 😊 Sõt, tetszik 😉
papi08
úúútálom mikor ezt csinálja az sg..

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Csak ilyen vackok jutnak eszembe..

Az alsó egy livetile terv 😄

De várom az ötleteket 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Jól tippeltél, az vagyok 😄. Sõt, suttyomba el is kezdtem egyet, de aztán bezártam, mert nem jött az ihlet 😄

Milyenre gondoltál?

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
alalpból olyan lesz amilyen a téma, de lehet majd változtatni pár tetszõlegesre is. Ami nagyon hiányzik az egy ikon. Véletlenül te nem vagy photoshoppos? :p

papi08
Szerintem itt arra gondolt hogy a tile az kövesse-e a felhasználó által, telefonon beállított színeket, vagy sem 😄

13 éve itt. Szép idő.

Tile testreszabhatóság?

5* gyanús 😄
Jim Morrison
kész, animációk is faszán mûködnek ^^ Már csak a keresés kell meg egy kis tile testre szabhatóság (Vagy fix szín legyen?). Na meg app ikon 😄 Sajnos hétfõn ZH-t írok így arra is kell még készülnöm, pedig még ma be tudtam volna fejezne <#smile>

Persze, úgy gondoltam, hogy ami a napi tipp, azt hozná be a csempén keresztül 😊
Jim Morrison
" Az alsó elválasztott sávban ki van írva a kifejezés, felette meg "Napi Tipp" és ha rámész, akkor azt a kifejezést és jelentését hozza be, ami az alsó sávban megjelent" Igen ez lehet, így is van értelme, ha simán elindítaná a programot nem lenne 😄

Biztos van módja 😊

De ha végképp nem megy, akkor lehetne azt is nem, hogy Az alsó elválasztott sávban ki van írva a kifejezés, felette meg "Napi Tipp" és ha rámész, akkor azt a kifejezést és jelentését hozza be, ami az alsó sávban megjelent? És ha mér "Él a csempe" akkor ezek váltakozhatnának 😄

Ötletbõl nálam nincs hiány 😉
Jim Morrison
na ja, de a leírást nem fogom tudni odapasszírozni, én meg azt akartam.

Ezzel nem is lenne gond, csak ahogy mutattam a képen szerintem szebb lenne, ha az alsó réssz (itt: cukor) el lenne választva egy sávval, mint ahogy az általam mutatott képen is 😊 És az alsó sáv (ahol cukor van) az sötétebb lenne.

De ez csak egy 5let a dizájn szépítésére. x)

Jim Morrison

Ez a csempe dolog kiakaszt 😄 alapból nem lehet font méretet változtatni, így most azt csinálom, hogy rárakom a szöveget egy képre, azt mentem le és azt használom háttérképnek. Na de tördelni már nem tudom 😞

Írtam üzenetet. 😄
Gladiator
Ez már a mi appunk?😄

Alakul 😊
papi08
Én is szívesen írnék programokat, de nem tudom hogy a Visual Basic tudásom mennyire elég ehhez 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
igen, ezért is szimpatikus 😄

papi08
Mondjuk dizájnolásból olyan sok mindent nem lehet csinálni WP alatt 😛 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
teljesen jó ötletek, köszi! Azt hogy valahol Álmoskönyv, másik helyen meg már Álomfejtõ van észre sem vettem csak most hogy cseréljem meg a betûméretet 😄 Átmenet animációk természetesen lesznek. Persze a dizájnolást kell végére hagyni de én közben is apránként csinálnám azért kérdeztem 😊

Visual Studioban (C# nyelven)

papi08
Ötletek:

-A betûk hátterei lehetnének olyan színûek, mint a felhasználó jelenlegi témája (kék, zöld, piros stb..)

-Én megcserélném az Álmoskönyv, és az Abc feliratok méretét, mint ahogy a WP menüjében is van.

-Valamint kis animációt is tehetnél bele (tudom, lehet hogy van, a képeken nem látszik😄), mint amikor a WP8-as telefonon is elõjön mikor menüt váltasz, vagy visszalépsz a fõképernyõre.

Jelenleg ennyi ugrott be, de eddig szép munka 😄
(Ezt amúgy miben csinálod?)

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Normális esetben még félkész állapotban sem levõ programomról sem mutatnék képeket, de ez egy különleges eset, mert a dizájnhoz egyáltalán nem értek 😄 Persze ez nem is majdnem végleges kinézet, csak annyi hogy tudjam ellenõrizni, hogy jól mûködik-e a program. Ebben kérném a ti segítségeteket, milyen legyen a felépítése? Sajnos nem WP user vagyok így nem tudom mi a megszokott, hogy lenne magától értetõdõ a program kezelés minden WP usernek (mondjuk nem lesz egy bonyolult valami, de na). Úgy gondoltam a fõképernyõn lennének az abc betûi 4 oszlopban (képen még csak 1 oszlopos) de hogy azon kívül mit kellene csinálnom hogy elfogadhatóbb legyen, nem tudom 😞 (egyébként még a keresés meg a Tile rész nincs meg).

Tibi7
Most már ezt is tudom. De ezek szerint hónapokig ékezet nélkül írtam, hogy ez csak most jött elõ? Érdekes 😄
kifli
a jobbra dõlõ ékezet mindig több karakternek számított!
Tibi7
Jézus mária. Régen ez sosem volt gond, most mi lelte?
papi08
Rendes ékezetet használsz. Vagy írj ékezet nélkül, vagy használj balra dõlõ ékezeteket. (Ez szokott a megoldás lenni)

13 éve itt. Szép idő.

Tibi7
Sziasztok. WP 7.8. Sms írásnál mostanában nem 160 hanem asszem 80 karakternél már figyelmeztet hogy 2 üzenet lesz. Miért?
Jim Morrison
írj privit 😄

Gladiator
nekem van ötletem appra, amit már rég meg akartattam csinálni valakivel, bár inkább iOS-re. Érdekel? De felezünk a milliókon!😄

Akkor rájad' bízom 😊
Jim Morrison
nincs olyan Krúdy Álmoskönyv ami feldolgozható formátumban, vagy legalább könnyen feldolgozható formátumba lehetne hozni... legalábbis én nem találok...

Valaki tudja hogyan lehet videotelefonálást indítani? Hálózaton belül akartam hívni a Zasszonyt', de nem találtam ilyen opciót :|
tommygear
sziasztok
hogy lehet megjegyeztetni az fb klienssel az email címet belépéskor?
megtörtént 😉
Akár 😊 De én a nagyobb siker érdekében megnézném a krúdy féle álomfejtést is, de akár ezzel is megelégednék 😄
Sziasztok,
Kitöltenétek az alább kérdõívet? Részben az utazás, internet, mobilalkalmazás kapcsolatát vizsgálom
Köszönöm még 29 kellene hogy elérjem a bûvös 300-at 😊

Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
Jim Morrison
hmm, szóval ennek a mobilos változatát? nem is rossz ötlet.

kifli: utána nézek