kukacos#721
"Utána. Alagsorban előbb, aztán úgy látom hogy meggyengítették több helyen is az épületet, ennek következménye lehet az épületből kifolyó fém, majd lehetséges, hogy apró robbantásokkal kísérték a lezuhanó felső részt, de ez utóbbi szükségességéről nem vagyok meggyőződve. Viszont kizártnak se tartom."
Az alagsori robbantásra még mindig kérek valami bizonyítékot, tekintve, hogy sokezer szemtanúnak kellene lennie... a többi részére az előzőben részletesen válaszoltam, hogy miért badarság.
"mi a fészkes fenéért nem béreltek fel még két tucat terroristát az összeesküvők" "Csak. De komolyan. Mert meghoztak egy döntést, hogy szerintük mi a célravezető, és ezt találták annak. Ha megnézzük az elmúlt közel 10 év eseményeit, nem állíthatjuk, hogy olyan nagyon rosszul döntöttek volna."
LOL! Azért kellett felrobbantani a WTC-t, mert csak a WTC felrobbantása vezetett célra??? Ha helyette még száz repülőgéppel érik el ugyanezt a sokkhatást, akkor az elmúlt tíz év eseményei nem következnek be??? Magadnál vagy?
"Még mindig nem értem, hol van ebben bármi bonyolult"