• kukacos
    Nem akarok semmit. Kifejtetted, hogy a jelzett ellentmondások és képtelenségek ellenére az elmélet neked még mindig vizsgálható és elfogadható. Eljutottunk arra a pontra, amit a bírák azzal a példával illusztrálnak, hogy "nem tudom definiálni, mi az a prostitúció, de felismerem, ha látom". Vagy mint a vietnami csirkeválogatók, akik nem tudják megmondani, mitől kakas egy kiscsirke, de alig hibáznak.

Nekem napi szinten fel kell ismernem, mi az értelmes beszéd és a koherens elmélet, például amikor egy tudományos cikket bírálok el. Definiálni éppúgy nem lehet, mint a prostitúciót, mert az agy teljes memóriatartalma, előzetes példák sokasága és gyakoriság alapú felismerés van benne, mint egy modern machine learning algoritmusban. Nem lehet mélyebb magyarázatot adni arra, hogy egy SVM miért választja az adott példát pozitívnak vagy negatívnak, mint hogy "mert az összes addig látott példája alapján ez a valószínű".

A WTC összeomlásáról szőtt alternatív elméletek annyi lyukból füstölnek, hogy nem koherensek, és nem értelmesek. Az igazságtartalmuk valószínűsége annyira csekély, hogy nem érdemes velük foglalkozni. Ebben a fórumban mégis adtam nekik egy esélyt, de továbbra sem sikerült az alapvető lyukakat betömnöm, tehát a felismerőkém egyértelműen negatív jelzést ad. #595-ben csak ezt próbáltam illusztrálni.

Ha te továbbra is azt állítod, hogy neked a dolog működik, akkor nem tudok mást szögezni ellene, mint hogy az én tapasztalataim alapján ez nem így van, és a te felismerő algoritmusaid rossz adatokon tanították, így hibáznak, vagy inkább fantáziáid rabjai. Ez rád nézve nem jelent sokat, legfeljebb annyit, hogy egy kvantitatív tudományos területen valószínűleg megbuknál.

Ez természetesen nem logikai érv, de érv. Modern változata a tekintélyalapú érvelésnek. Ha jól emlékszem, te vagy az, aki erősen NWO-s, bankár-összeesküvős? Egyszer mintha hosszasan vitáztunk volna egy ilyen ügyben. Jól mutatja, hogy azonos inputra a felismerőnk teljesen különböző outputot ad. Akkor sem tudtál meggyőzni az elméleted koherenciájáról, itt sem tudtál. Én nem tudok mit kezdeni egy olyan világgal, ahol *minden* összeesküvés.