• kukacos
    A törmeléket emlékeim szerint szerződéses cégek hónapokig vakarták. Nyilván minden markolón állt egy öltönyös ügynök detektorral, aki időnként leállította a csapatot egy gyanús csomag miatt. Mindez persze senkinek sem tűnt fel.

Ja értem, tehát rádiós távirányítással robbantottak, drótnál kockáztatták volna, hogy a repülőgép átvágja. Szerencse, hogy működött minden a tűz és a füst ellenére. Hinnye, kezd ez nagyon bonyolulttá válni. Kicsit sokat kockáztattak az összeesküvők, tekintve, hogy tele a net rosszul sikerült épületrobbantásos videókkal, de hihetetlen szerencséjük volt, azt meg kell hagyni.

Neked úgy látom, nyilvánvaló az is, hogy egy ilyen, apróra eltervezett, alaposan átgondolt, abszolúte precízen és hiba nélkül végrehajtott terv során olyan alapvető dolgokra nem gondoltak, amit Rotyoka-kaliberű pattanásos kamaszok a YouTube-on kikockázott videók alapján öt perc alatt észrevesznek. Nem gondoltak arra, hogy valaki felveti majd, hogy az acél hogy olvad, hogy hogy kéne összedőlni az épületnek, meg a többi nagyszerű okosság, és elbuknak a közvélemény árgus tekintetén.

Nem állítottam, hogy lehetetlen a WTC-t felrobbantani. Nem voltam ott, lehetséges, hogy a világ összes médiája a konspirátorok kezében van, és minden felvétel, amit látunk, kamu, a WTC valójában még áll, sőt, meg sem épült sosem, sőt Amerika se létezik. De ne kelljen ezeket a fantazmagóriákat szentként kezelnem, különben ezekkel az opciókkal is komolyan kéne foglalkoznom, és erre azért nincs időm.