TES
  • molnibalage83
    Vázz, írtam hosszú ajánlót, amit megevett a motor... :(

Szóval ami kötelező a Witcher széria.

Ami még anno nagyon jó volt a Gothic 1-2-3, de a 3. rész csak community patch 1.7x-szel, és csak adott beállításokkal.

Neverwinter Nights egy elvileg jó, de nekem túl lineáris az egész. Viszont igen komoly modok vannak hozzá. Ajánló. Amit én ajánlok, a Tortured Hearts. Egy magyar csinálta, igazi HC. Kurvajó angol tudás kell hozzá. Én csak a hozzá adott guide segítségével tudtam végigtolni... Minden idők egyik legjobb NWN modja. Van a készítőtől egy másik HC mod, de soha nem volt rá időm.

Az NWN2 alapjáték jó, a kiegek sajnos semmilyenek annak ellenére, hogy a 2. kieg térképes megoldása egész egyedi.

A TES III és IV olyan semmilyen, egyiket sem tudtam végigtolni. A Skyrim dögunalom volt a Gothic 1-2-höz képest.

A Risen első része egynek jó volt, de a 2. rész akkora szar, hogy a 3. részt meg sem vettem.

A Baldur's Gate nagyon régi, de kötelező darab. Nekem soha nem volt rá időm. Erős angol kell hozzá.

A Planescape Torment egy legenda, de brutális angolja van és mindentől elüt. Legenda, de rétegjákék.

Az Icewind Dale anno tisztes iparosmunka felett volt asszem.

Hát, kb. ennyi.