TES
-
Zozo0122 #28947 A vitába most nem folyok bele, de mivel a Nehrim is meggyőző volt (legalábbis az elején), így felőlem nyugodtan csöpögtess még infokat az Enderalról (nem vagyok biztos benne, hogy kell neki külön topic, ugyanis Skyrim mod végső soron), erősen gondolkodom benne, hogy ránézek. Meggyőző, ha pedig neked tetszik, akkor a történettel és a questekkel valszeg nincs gond. Ami nekem nagyon kéne: bossokat megkaptam, jó lenne valami gyűjtögetős cucc (Nehrimben voltak ilyen rúnák, 100 db összesen eldugva), a felfedezés öröme! (ebben a Skyrim is nagyon jó volt), rejtett zugban pl egy zsák arany ilyesmikre gondolok, ne dobálják már az elején hozzám az OP dolgokat, és legyen több párbeszédopció a karakterekkel, mint a Nehrimben volt, mert nálam gyakorlatilag ez ölte meg, hogy a 30 fős faluból senki se mondott semmi érdekeset és nem történt velük semmi az égvilágon. Éljenek a közemberek is, menjen el a temetőbe az anyja sírjához szerda esténként, beszélgessenek a piacon ilyesmi. Mennyi van meg ebből?