Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Doom 4
    Vedd meg mind a három részt, de arra figyelj, hogy a második részhez 23 DLC van, ami viszont nem olcsó. Nekem megvan mind 3 rész, a második és harmadik gyűjtőibe, de DLC-ket még nem vettem. Szóval a kettővel úgy játszok most (20+ végigjátszás) hogy crackelve a DLC-ket meg letöltöttem. Illetve a 3-al nem játszottam annyit, 2-3 vittem végig majd csak multiztam, de arra is ráuntam egy fél év alatt. Szóval jegeletem már egy jó éve a sorozatot, de most november körül rám jött megint a "masszeffektezhetnék" és a ME3-at csak simán játszottem. Na most kipróbáltam DLC-kel (3 fő DLC: Omega, Citadel, Leviathan) és nagyon feldobták a játékot (főleg, az Omega illetve a Citadelbe annyi poén volt, és egyszerűen akkora élmény volt vele játszani, hogy egy teljes részt el tudnék képzelni annak a fényében :D ), viszont így a 3-at is "warez"ként játszottam.

Viszont vannak modok, én jelenleg ezt a kettőt használom: MEHEM és Citadel ep.

És a fordítás még készülő félben van. Illetve én úgy tudom (és reménykedek benne), hogy még készül.