Madve#70
"egy szóval nem mondtam hogy jobb az iphone vegyél azt :D egyfolytában te hozod fel.."
Ezt én sem állítottam rólad. Mellékesen meg tudom, hogy az iphone mellett szoktál kiállni, mint ahogy most is 3 általam említett telefonból csak kettő maradt vitában, és abból az egyik szidtad, tehát iphone maradt melletted.
én csak az n8ról beszéltem hogy az milyen gyengus lett, pedig sokat vártak tőle... és pont te vagy az aki probálja bizonygatni hogy de, mégis milyen jo a symbian :)
A symbian nem csak egy aktuális telefonon fut mint az IOS. Ez alól a 3-as verzió sem kivétel. Tehát az adott telefon nem egy a rajta futó rendszerrel. Tehát amikor a symbianról beszélek az nem törvényszerűen n8. a többit meg már leírtam.
"Rámutatnál hogy mégis hol probálom neked bizonygatni, akár erőszakosan is hogy mégis milyen csucs telefon az iphone?"
Tudtommal nem írtam ilyet kifejezetten veled kapcsolatban...
"persze most többesszám első személyben beszéltél végig, de tudjuk, rám, gondoltál, ha meg nem akkor nem is értem minek hoztad fel ezt"
Szerintem jól felismerhető, hogy mikor beszéltem általánosítva, és mikor beszéltem rólad, a többi talán az egód játéka lehet, nem látom okát annak, hogy bújtassam az esetleges véleményemet rólad.
"Egyébként meg leszarom hogy mit neveznek okostelefonnak... teljesen mindegy... nekem olyan telefon kell amin meg tudom azokat a dolgokat tenni amiket ma egy androidos, iOS telefon tud, ennyi. 5 éve nem volt egy nagy élmény netezni egy telefonon, ma már az..."
Ezt inkább úgy mondanám, hogy képes legyen az adott telefon a tulajdonosának az összes igényét fedezni, ami lehetséges manapság, platformtól függetlenül. És akkor máris nem annyira behatárolt...